• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MIKEFINDER: dotycny nestihl nic dalsiho :)) ztráta rovnováhy a podlamovani nohou je jeden z priznaku predavkovani... On ji totiz snedl cerstvou... Hned jak jsem se vratil... Dosel jen domu a cestou zpatky odpadl 50metru pred nami... A my mysleli ze je to nejaka legrace, ale nebyla...taky nam to pak pekne vycetl protoze nikoho nenapadlo ze je to doopravdy.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    LETTADLO: Tak ono je to dost individuální a záleží na více věcech (set, setting), zda to dotyčný míchá s alkoholem či dalšími látkami. V poslední době spíš odvažuji na váze, než abych počítal kusy.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Cim podporit tvorbu psylocibinu?? A jedna dobra rada pratele kdo jezdite kazdy rok na stejna mista... Tak vemte pytel s pilinama a na tom miste je rozhazejte... Uvidite co pristi rok najdete... Ja osobne si timhle zpusobem udelal sberny misto z pulky lesa...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Stejne zvlastni jak moc se stejny houby muzou lisit ucinkem... Cyanescens od Jihlavy,snist tak 10-12 kousku ale tech samejch od tabora tak ty stacej max 3-4...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MIKEFINDER: miluju lidi co jednou meli kopinatky,pak dostanou modraky z lesa,sezerou jich stejne a pak si nechavaj v motole vyplachnout zaludek :)) jakychkoliv lysohlavek by mel clovek snist treba 8 a za dve hodiny dystak dokrmit... A u neususenych to plati dvojnasobne... Kamarad jednou snedl jednu jedinou lysohlavku ktera mela klobouk 13cm prumer ( nejvetsi z celeho sberu) a tak ho to nakopalo ze se mu v parku podlomily nohy a nebyl ani schopnej se zvednout...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MAUGLI7: spis to vypada jak kropenatce... Ty maj ale nohu jak podle pravitka ze?
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    Koukám na Windy a zdá se, že letošní úrodu zalije i déšť "původem" z hurikánu Dorian - někdy začátkem příštího týdne - bacha :-) letos to bude síla!
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    teda tak to zírám, že už něco roste :D asi bych se měl vypravit do hor
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JIRZIN9:

Erowid Psilocybin Mushroom Vault : The Mushroom Entheogen (1)
    https://erowid.org/plants/mushrooms/mushrooms_article2.shtml
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    JIRZIN9: omg
    JIRZIN9
    JIRZIN9 --- ---
    Znate nekdo zpusob jak pomoci primitivnich postupu ( vyjma konzumace ) zmerit koncentraci psylocibinu v konkretni hoube?
    MARTIKK
    MARTIKK --- ---
    MAUGLI7: Co vim, tak kámoši co si dávaj čtvrt papíru si dávaj 25~30 hub a myslej si, že je to asi tak nějak stejný nebo minimálně přistejnělý. Já měl hub vždy mezi 60~100. No a dobrý. Ale je to už docela síla. Každopádně chytrý brožury vydaný oficiálníma protidrofovýma institucema udávaj, že víc jak 25 nemá smysl žrát, že se do těla stejně toho psylocibinu víc nedostane. Protože ale znám rozdíl mezi 60ti a stovkou, tak tomu nevěřím. Ekvivalent 6~10 těch silnejch (asi teda lesních) by měl být 25~30 těch kopinatých. No ale kdo ví, že :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    záleží jako vždy na mnoha faktorech. každopádně pamatuju mnoho případů, kdy 15 ks naprosto stačilo a bylo to se vší energií, zábavou a barvama
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    MAUGLI7: 30 kousků je imo slabší dávka pro jednoho.
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Btw dotaz;jak je to s dávkováním u kopinatých?Mohlo by stačit cca 30 kousků pro dvě hlavy? Našel jsem je a budu je konzumovat poprvé. U lesních to většinou stačí bohatě,ale někde jsem slyšel že luční zas tak potentní nejsou..
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Tak nám to nedalo a dnes jsme se tam vrátili a trochu nasbírali..asi patnáct minut plazení se v trávě na dvou metrech čtverečních (nechápu lidi co jezdí jen na kopinatky, vždyť je to taková fuška něco v tom porostu najít :D

_UDO_
    _UDO_ --- ---
    neni to kropenatec?
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Já nevím jak vy,ale já považuji letošní sezónu za zahájenou :D
    Náhodný nález ,Pec pod Sněžkou

KABIS
    KABIS --- ---
    KORKORAHN: To neznam! DIk! :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    JOJOBA: coz je fajn si uvedomit jak tragicky je dnesni mesto postaveny co se tyce tech ekosystemovych funkci atd, to neni chyba to videt ale vhled, ktery muze vest k tomu se pak rozhodnout aspon s necim z toho zkusit neco udelat. (jako ze skrze politickou aktivitu / aktivismus). nebo se teda sbalit a přestěhovat se na venkov a srat na to, zejo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam