• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    LETTADLO: cynanescens od jihlavy? to se mi fakt nezda, resil jsem je pred par lety s borovickou a on mel jednu lokalitu v rudny u prahy a ja druhou v pruhonicich a jiny v ty dobe neznal, to co je tu na poslednich fotkach je vsechno arcana/bohemica...cyanky jsou dost odlisny a s potenci jsou uplne nekde jinde, tam to vzdycky bylo tak 1-3 vetsi a nechtel jsem vic :D a to byly klobouky max 5 cm, ale hrozne masity
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MAUGLI7: výborně
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Tak uvidíme za týden,podám hlášení
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    ACCROCHE: jde mi o to, že stejně teď musím jet za babčou na chalupu, složit dříví a uhlí na zimu,a takové ty další povinnosti milovaného vnuka,tak jsem chtěl spojit příjemné s užitečným,protože se tam zase dostanu až na jaře...takže žádnej hrot, stejně mám ještě půlku sklenice s arcanama z loňska , nějak není čas to konzumovat :D
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    ACCROCHE: Zkus spíš hory a louky na kopinatky. Nemám žádnej report a nedokážu odhadnout v tomhle pičím suchým počasí posledních let jestli už jsou, ale jezdívali jsme i koncem srpna...

Hlavně klid, houby si tě najdou samy
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ACCROCHE: ale tak nasbírá hříbky, no :-D
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    MAUGLI7: Moc teplo
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Chystám se příští víkend na Vysočinu.Celý nynější víkend má prochcat a bejt relativně chladno,tak už by se možná dalo něco najít,co myslíte?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    LETTADLO: to nedelej, ber ohled na deti!
    Taky chtej mit svoje.. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    jinak existuje / existovala azurescens society, ktera dělala řízené výsevy p. azurescens v parcích, botanických zahradách apod a dávala to na mapu.. zmiňoval to kdysi doc borovička na nějaké přednášce..

The Azurescens Society
    https://azurescenssociety.wordpress.com/
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ONDYXINNYX: starej se kdyz to jde a uvidis ze se to zlepsi... Kdyz kazdou houbu upalis nehtem pod kloboukem a nevytrhas podhoubi a vysypes tam pravidelne treba po mesici od jara az do podzimu par pytlu pilin tak verim ze se to v poho zotavi
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Ja mel naposled houby asi pred 5ti lety s clovekem ktery mi moc chybi a ktery uz bohuzel neni s nami...Little Shade :( moc na tebe vzpominam...
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    U nás je to hrozně zdevastovaný , lesy plný lidí .. a chovají se hůř než stádo slonů ..ale to víš že starý poctivý místa tu furt jsou ;) ale podle tvých fotek usuzuji že asi slabší ..proti tomu koberci :D
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ONDYXINNYX: to bych taky bral... Nikdy mi neprezilo ve stredoceskych podminkach podhoubi dyl nez 4mesice :( to proste asi ani nejde...
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    LETTADLO: já je zbírám ale nejím:).. no tak jednou ,dvakrát za rok .. několikrát mi tak nakopaly prdel jak nic jinýho .. místa mám asi 4 téměř za barakem , zbiram je po málu a jen ze zvyku a vždycky někoho obdaruju ,loňský sem ani nechutnal .. a taky bych se teda rozmejslel jestli takovýho obra dát :D
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Uz mam rodinu a deti takze klidne par mist muzu proflaknout...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ONDYXINNYX: :) taky bys koukal jak puk stejne jako vsichni kdo to videli... To ani nejdriv nechtel nikdo jist :)) a kdyz me tam v pulce listopadu odvezes tak uvidis takovy monstra,ze ti bude zle uz od pohledu...venuju se tomu uz 15let a jine misto neznam kde by neco podobneho bylo a to znam cca 10-15 mist
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam