• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    Ahoj,ma nekdo info o nejblizsim vyskytu na sever od Prahy? diky
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    BENJAMMIN: Dokud neshnijou
    USPERK
    USPERK --- ---
    Hoj hoj. Poradil by mi někdo nějaká místa v Ostravě a okolí? Zkoušel jsem Polanský les, na východ i západ od Petřkovic, u haldy Kunčičky, nikde nic.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZKAOU: nevim, kde vsude se pohybujes, ale loni jsem objevil super spoty v hanusovicich. Ale bludov je zatim suchej, pocitam, ze to zacne ve stejnou dobu, coz je v tehle oblasti vzdycky az pozdeji nez tu vsichni sdili svoje super ulovky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    pristi vikend jedu do Rokytnice, 14.11. na Sumavu.
    tak snad neco potkam,neznam to tam
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Zdravím, prosím Vás, má někdo kladné výsledky ve sběru Lys.tajem v okolí Trh.Stepanova, Zruče nad Sázavou? D
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    tyjo letos to jede! ještě jsem neměl čas tak snad pojedou ještě do příštího víkendu! Zkusíme něco kolem Žďáru, pro mě nový místo ale kámoš to tam zná.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jak vypada brnensko ? Bych zitra vyraz na vikend
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    jsem úplně marná. Pracovně jsme jeli do Jablonce, tak jsem si udělala odbočku do Bedřichova.

Hodinu tam courám po sjezdovkách a ani kopinatka (voni teda i ty ostatní houbičky byl povětšihou fakt mŕňavý).

Ale alespoň mám tašku hříbků z lesa směrem na Janov:-D
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    V Železnejch horách na mnoha místech pomalu dosychaj. Premejšlim jak dlouho vydržej v lesním stínu, než ztrátí účinnost.

SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    11.10. VÚ nad Hanou

Byl jsem trochu nervózní, jelikož asi deset metrů od nich parkovalo auto Vojenské lesní správy.

Tyto rostly o sto metrů níž v bezpečnější zóně.. Bohužel nejvydatnější místečko v okolí letos totálně zarostlo a když jsem se tim začal prodírat, našel jsem akorát lebky a končetiny (a to zcela střízliv).
    TSODA
    TSODA --- ---
    Tento druh neznám, ale určitě zdaleka neznám všechny psychoaktivní houby v ČR. Jisté znaky, jako pokroucená noha nebo nipple na klobouku mi nedaly a alespoň jsem je vzal na určení. Nepozná někdo o jaký druh se jedná? Nalezeno na kraji lesa na trouchnivém dříví a šiškách. Díky

MRTY
    MRTY --- ---
    BURAN: jizerky zatim jen kopinaty, ale kvanta a vsude.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Šumava taky :)

Na Šumavě jsem viděla tygra. Bavoři prověřují oznámení řidičky - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-oznameni-o-tygrovi-na-sumave-40300108?dop-ab-variant=8&seq-no=2&source=hp
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    BURAN: krkonoše určitě
    BURAN
    BURAN --- ---
    Ma cenu to zkouset o vikendu na horach? Jizerky, Krkonose.
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    UNIONJAM: taky jsem tam včera byl a můžu jedině potvrdit :D
    TSODA: já je tam hledal několikrát bez úspěchu, ale třeba měl někdo větší štěstí... našel tam někdo? :D
    TSODA
    TSODA --- ---
    Má někdo zkušenosti se sběrem v Divoké Šárce?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v Bystrci jsem našel pár čerstvých, které vzhledem dost odrazují (skoro bílé lupeny, skoro oranžový klobouk), ale jsou to ony
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam