• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Bohužel kolem Prahy velký hovno, tak už to bude. Pražáci si můžou leda koupit kultivační kit se sporama.
    NEZBEDTEK
    NEZBEDTEK --- ---
    Cca 40km na sever od Phy vím o kopi, jinak nic
    HALUZOMOCNOST
    HALUZOMOCNOST --- ---
    Něko kdo ví kam vyrazit v okolí Prahy ?
    NEZBEDTEK
    NEZBEDTEK --- ---
    Někdo kolem Zruče nad Sázavou?? Na společnou hledačku?? Klidně i v týdnu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TSODA: To jsou nějaký vlaknice.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Náhodou objeveny tyhle kousky přímo v oboře při cestě na kole po asfaltce do Jundrova (Brno) :)
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Uz jste nekdo prohlizel Brdy? Nejaky tip na konkretni misto? Na Skalce to loni cirkev tak zvorala vsude ze ani tuk,vypadalo to jak zamer snad:)
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    Ted je každý den mlha snad všude.. Pojedou jaxviň :))
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Jihlava a prochazka se psem fe frekventovanem lesoparku :) ani jsem nehledal jen sel po ceste o vikendu budou asi zne kdo se chysta na vyspcinu

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    DRASTICS: brno?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Zadny vylozeny koberce, bylo tak 400ks, moje davka abych jen nevybroval, ale dostal se pres sebekontrolu pres 80, uvod 23ks, malo - pridano 10, malo, pridano 10, malo, pak uz nepocital a ladoval po hrstech - 2 velky. Bud slabej vrh, nebo jsem odolnej soupeř. Super ritual, tak 5 let jsem pořádně nepožil. Těžce vyléčen a otevřený oči. Modlitba a řežba do bubnu a kamoš bublačka na didgeridoo.

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAART: moje zkusenost teda 10 bohemic = 30 kopinatek. ale asi zalezi na cerstvosti a mistu vyskytu
    MAART
    MAART --- ---
    PMA: no jestli myslis v tý trávě, tak myslím, byly všechny ty lesní - bohemicy (?), ty byly v jedný lokaci, kopinatý v jiné. Ale vše louky vlastně. Doslova plantáž bohemic hodně podpořená koněma, což je pro pro jizerské lehoučká nápověda.) Víc jsme tam nechali než posbírali, to jsem ještě nezažil. To nebylo hledání. ale harvest.)
    MAART
    MAART --- ---
    a možná to tu proběhlo -

1/ jak máte kdo se zkušenost se sílou účinku u rúzných druhů? Ze zkušenosti - kopinatejch 15 dává, 30 už teda pěknejch, 50 na hranici bad tripu. Ale to už jsme dlouho nedali.
    Imho silnější než bohemicy.

2/na velikosti záleží? nebo zkrátka každá houba má od mala daný množství látky a s růstem už se nemění?
    PMA
    PMA --- ---
    MAART: pekny, takhle pohromade kopinaty s lesnima jsem jeste nevidel
    MAART
    MAART --- ---
    Jizerky
    Kopinaty, Bohemicy, pár Tajemnejch.

SHIVALA
    SHIVALA --- ---
    MILOSHIT: Mohla by to být lakovka ametystová. Nic psychoaktivního.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    HAUSNUMERO: A
    v místě utržení a poranění modrají? Pokud ne, tak vyhodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam