• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    zdarec, jsou to ony?

ROLEX
    ROLEX --- ---
    ROLEX: každopádně to, co naposílal níže paprika, to se nepodobá ani vzdáleně..
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    YAVO:
    PALEONTOLOG:

Tohle jsem třeba nikdy nepochopil, ty ředkvičky. Sám sbírám asi čtvrtou nebo pátou sezónu, žádnej matador ale poznam, co hledam. Ale ty ředkvičky jsem tam nikdy necítil. Správnou houbu ale bezpečně poznáš, když už jsi někdy v životě tu správnou našel. Zůstane to v tobě prostě:)

První hledání jsem dal se zkušeným houbařem (dík Mauglí, jestli to tu čteš), ptal jsem se u každý druhý prašivky, jestli to je ono. Když jsem našel první, už jsem věděl. Jít poprvé s někým, kdo ví, co a kde hledat, to člověku podle mě dost ušetří času. Ale zas skutečnost, že sis to prostě objevil a našel sám (a nebo naopak, houby našly tebe) bez rady zkušeného, to musí být krásné. To už nemůžu zažít:)
    YAVO
    YAVO --- ---
    S těma ředkvičkama to má něco do sebe, čerstvý houby chutnaj a voněj po ředkvičkách, akorát teda nemaj tu palčivou část chuti...
    POOWL
    POOWL --- ---
    PAPRIKKK: zacni tim ze se mrknes treba na fotky v tomhle auditku.
    Ty nazloutly se zelenym spodkem + ty fialovy jsou uplne mimo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUZKAOU: Samostatné o ničem, leda do směsi.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PAPRIKKK: ty fialový jsou jedlé lakovky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LAZARIUS: Říkávalo se tady, že mají redkvickovou vůní, ale já bych na to zlamanej groš nevsadil.

PAPRIKKK: vítej na internetu.
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    LAZARIUS: ja jel na normální houby.. Tohle sem vzal pac sem myslel ze je to onco.. No asi nic pro amatery
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    PALEONTOLOG: tvl to máš nejakej stihomam nebo co se do mě furt sereš?
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    PAPRIKKK: ani ty. Hele ono je ideální jít poprvé s někým, kdo ví. Já bych bez toho ty drobný rozdíly taky neodhalil. Navíc, když už je máš jednou v ruce, tak si zapamatuješ tu specifickou vůni, která taky dost pomůže oddělit zrno od plev
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LAZARIUS: Heled vnuci Miroslava Grégra si můžou trhat co chcou a jak chcou
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    LAZARIUS: normální sem jel nozikem tohle sem vyskub no.. I tak dík za odpověď
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    Ani ty vlevo dole? Ty Maj ten varhankovej okraj.. Tak nic no sem byl na houbách a cestou zpět se mi to pripletlo do cesty tak sem myslel ze bude třeba zabava
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    PAPRIKKK: nejsou. A netrhej houby i s podhoubím (ta část s těmi bílými "chloupky" pod zemí)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PAPRIKKK: Koukám, že snaha byla, masinfiro, ale ne.
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    Ahoj.. Poradil by mi někdo? Nevím jestli to jsou "oni" nebo ne

ESTEN
    ESTEN --- ---
    A jihlava?
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    Něco kolem Mladé Boleslavi? Dík
    MRTY
    MRTY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam