• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PETR_: kdo hledá, najde :D za mych mladejch let jsme museli jezdit až 100km do Blanska, abych pak při jedny náhodný procházce našel 600 ks modrajicich asi 500 metrů od baráku. Bohužel tenhle flek zničila cyklostezka, byly všude kolem řeky a lesní cesty a od tý doby co je tam cyklo dálnice ani klobouk. A od tý doby sem už nikdy nic nenašel. Zajímavý bylo, že těch 600 ks (klobouky jak talíře) jsem našel v den, kdy mi umřel děda, který byl vášnivý houbař..
    PETR_
    PETR_ --- ---
    Nemáte tipy na místa mezi Mělníkem a Mladou Boleslaví? Rád bych aspon jednou v životě něco
    našel :-) Děkuju.
    YAVO
    YAVO --- ---
    Tak dnes Táborsko, spousta maličkejch kousků, ještě dorostou. Chce to ještě pár dní. Něco jsme i nasbírali.

HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    TRANSPARENT: Určitě ne
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    TRANSPARENT: imho limcovka medenkova na te me fotce je to ta zelena houba . sam je sbiram,jsou jedle. Stropharia aeruginosa latinsky
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    TRANSPARENT: podle mého laického mykologického pohledu ne, to je moc světla barva, skoro až bílá.
    A4RE8A
    A4RE8A --- ---
    Ahoj všichni! Podařilo se někomu najít ve šluknovském výběžku? Nějaké tipy na místa? Díky lovu zdar
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    TRANSPARENT: to je límcovka
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    BPB: To vypada upe k nakousnuti.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    TRANSPARENT: Nemyslim si
    TRANSPARENT
    TRANSPARENT --- ---
    mohly by to byt?

BPB
    BPB --- ---
    hlásím, že Krkonoše nabídly letos první občerstvení :))

Krkonoše2020
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF:

chcete mě? :-)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Koukal jsem jak na kopinatky tak do lesů. Každopádně díky, mám to kousek, až pojedu příště, ze zvědavosti zas kouknu. Jde mi spíš o potvrzení ne o sběr. díky.
    1023
    1023 --- ---
    HONZAK89: V okolí vím jen o kopinatkách. Jiný druhy jsem tam nehledal.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    HONZAK89: zhruba před deseti - patnácti lety tam rostly kopinatky, ale velice zřídka. Poslední roky jsem se tam zkusmo stavoval a nikdy nic nenašel.. :(
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Krása zítra jedu na nové místo, tak se uvidí. Chci se zeptat, je tu někdo, kdo slyšel o výskytu v Ondřejově u hvězdárny? nebo je to urbanlegend. Už asi 10 let se snažím potvrdit nebo vyvrátit. Naposledy dnes, opět nic. Alespoň je tam hezky, ale už mě to začíná srát :D vždy to slyším jen z druhé ruky a osobně neznám nikoho, kdo by tam opravdu něco našel. díky.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    ou jé. Teď bych chtěl být v Soběšicích a mít volný víkend..
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam