• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SLAPPY: ad ten dotaz: já to vidím na PC dobře (ms edge), ale mám dojem, že jsem to dřív viděl na mobilu (chrome) a tam jsem viděl jen link.

HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    ONDRA_PATA: Jako že hřiby real hřiby? Klánovičák nemá nadmořskou výšku na to, aby tam rostly lysny. Nebo se snad pletu?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DRASTICS: jj v klanovicich zacaly hriby
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SLAPPY: možný je leccos, ale takhle mi houby vypadaly po vytažení z mrazáku, nebo jsem je takhle modrý už našel
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    PALEONTOLOG: Jo, to byl vtipný úlovek : )
    ROLEX: Ony byly uprostřed cesty, tak je možné, že na ně někdo šlápl, až z toho takhle zmodraly..
    PALEONTOLOG: Nebo tak. Ale toto bylo na přelomu září a října, kdy tady ještě mrazíky moc nebývají...

---

Mimochodem, zobrazuje se vám v tom předchozím příspěvku ten přiložený obrázek? Mně se tu zničehonic mnou linkované obrázky přestaly ukazovat i když ostatní normálně vidím.. Nechápu.. Možná je problém v neobvyklé doméně *.space? Nebo je to nezabezpečeným http protokolem? Ještě před pár dny se mi tu všechny obrázky zobrazovaly normálně.. Nějaká aktualizace nyxu byla?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KERRAY: na kopcích je největší zima a stéká dolů do údolí, když mráz naplní nějakou depresi tak se z ní stává mrazová kotlina, ale každopádně to přichází z kopců. zkus si dát pár čerstvých do mrazáku a pak je zkus zase rozmrazit
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PALEONTOLOG: další zajímavá věc, teď jsme opodál na kopci narazili na skupiny úplně modrých... mezi jinými skupinami normálních barev... přitom tu v noci bylo 5 stupňů... tak leda nějakej přízemní mrazík... ale ty modrý skupiny jsou na vrcholu kopce, a nikde níž tak modrý nejsou... a jsou to jen některý hloučky... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLEX: takhle to vypadalo, když jsem je vytáh z mrazáku
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    PALEONTOLOG: ok, to jsem nevěděl. Asi jsem teda v mrazu nikdy nesbíral.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLEX: když jsou mrazíky tak zmodrej celý ať velký nebo malý
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    SLAPPY: Drahansko 2019 .. takhle krásně modrý mladý houby ještě spojený s podhoubím jsem nikdy neviděl, nádhera:)
    PRHD
    PRHD --- ---
    DRASTICS: jo taky mám ten pocit..
    už jsem prošel 6 míst a zatím se spíš kocham než že bych sbíral
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    JACOBO22: to nebude hnojnik ale nejspis kropenatec
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Vesmíry u cesty / aneb dekáda houbaření ; )
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    HOBORG: díky... škoda krásný místo kde rostly
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    SMYSLOV: nejsou
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    taky poprosím o upřesnění dnešní nález
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    KUATO
    KUATO --- ---
    KERRAY: jj je to tak, prakticky bez zapachu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam