• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Sternberk u Olomouce taky sucho. Našli jsme jen tohle a popravdě nevim, co myslíte?

FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    AAHHWISEGUY: v Jihlavě jsem teď a prohlašuji, že tady aktuálně vůbec nerostou. Totálně vyschlá půda.
    LUKK
    LUKK --- ---
    LUKK: čirá náhoda v okolí na březích řeky Oslavy....jak už tady někdo zmiňoval...ani jsme nehledali...a tak to má být:)
    LUKK
    LUKK --- ---
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    kde rostou v jihlave a blizkym okoli? budu tu jeste par dnu, rikam si, ze bych se prosel...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    CURFEW: ne
    CURFEW
    CURFEW --- ---
    Tohle asi ne zejo?

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Podělí se někdo o naky místo v okolík Č.budejovic- Tábora? Výměnou za naky moje? Dystak pošta diky
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    MAUGLI7: Diky moc,po 5 letech,kdy jsem kazdy rok zkousel kdysi super flek v Korenove bez uspechu a obcas nejake doporuceni,take bez,jsem si konecne nasbiral neco na zimni vecery,pekne to tam maji,jeste,ze jsem vytrval,hrbitov ne,motokros ne.. ;) Diky
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Přidávám hlášení z Drahanské vrchoviny, která je taktéž totálně vyprahlá. Na obvyklých místech nic. Ale na jednom místě u cesty, kde se záhadně držela vlhkost, několik statných jedinců svoje klobouky vystrkovalo. Až sejdu do údolí, dám vědět, jak to vypadá tam..
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    OHONEY: v Třešti v zámeckém parku třeba :)))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    VIOZOR: můžem udělat domluvu já nebudu na net dávat fotky kde je můj ksicht... A ty si zopakuješ český jazyk 😁
    VIOZOR
    VIOZOR --- ---
    LETTADLO: Ahoj, sdilim tvoje natceni do houbareni. Krasne fotky, akorat bych te chtel upozornit ze davat kamkoliv na internet svoji fotku s vetsim jak mensim mnozstvim drog je docela nebezpecne na nekolika urovnich. ;-)
    SIK0VNY
    SIK0VNY --- ---
    Houbrno: tisice Arcan v pasekach u Zebetina, suche ale porad zdrave a velke
    SMRTK
    SMRTK --- ---
    Mezi utechovem a Adamovem sucho, ani ťuk.
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Včera Nasavrky, pár kousků, ale pěkné.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Dneska návštěva všech top fleku lokalita Útěchov taky nic. Konec hlášení.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Od ranniho kuropeni s jinovatkou sbirat rampouchy az do pozdniho odpoledne, jak negr na poli s bavlnou :)

Jinak je sucho jak cyp, nic zasadniho se nedeje, chtelo by to tydenni zachcanicko, ta samotna rosa a jinovatka tomu nestaci.

Posledni weekend kdy se dal tezit ten flush co zacal 3 weekendy zpet.

Jihlava. Sever porad neplodil.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAMAHL: nějaká spontánní sukcese nebo spíš antrpogenní introdukce ?
    QIB
    QIB --- ---
    MAUGLI7, OHONEY: Skvělý, dík! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam