• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    HONZAL: ja dnes výlet z Vranova do Adamova a krom pár malých kousků hlívy ústřičné a pařezníku pozdního úplně prázdný les. Doporučuju radši Podkomorské lesy mezi Bystrcí a Žebětínem kde jsou některé mýtiny úplně plné Arcane už tři týdny
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    my okoli Utechova a Bukoviny a ani jeden kus
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze pres 3 hodiny na fleku,trochu jsem musel chodit,hodne mladych,nebyl jsem tam prvni a hlavne to tam dost vykaceli.i pres to slusny.
    mam ale otazku,proplachujete pred susenim? nejakej bordal do tasky napadal,vsiml jsem si i pavouka…
    ze bych jel na minutu namocil,nechal odkapat na uterce a pak sup na susicku
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Tak trochu tu zapršelo, ale všechna obvyklá místa jsou pořád houboprázdná. Na jedné zapomenuté lesní cestě jsem ale doslova zakopl o asi 20 arcan včetně těchto kloboučkem srostlých siamských houbiček:

A kus opodál mě překvapila lady Belladonna:
    CURFEW
    CURFEW --- ---
    Kysuce předmin.víkend. Bylo to ale hledání jehly..

_BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes Brno-Sobesice kratka prochazka, nevidel jsem ani jednu prasivku.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Byl uz nekdo kouknout v okoli Ostravy a vyse? Beskydy atd.. ? Prijde mi, ze je porad strasny sucho.. Ale treba uz nekdo neco nasel
    YAVO
    YAVO --- ---
    ...jinak přemejšlim o nějakym jinym místě, můj houbovej čich mi napovída, že směrem víc na jih by něco mohlo bejt, kolem Bechyně, což?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Nn
    YAVO
    YAVO --- ---
    DRASTICS: sakryš ty indicie mi něco řikaj... nepotkali jsme se tam před lety? :-D

BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    brno zebetin a podkomorske lesy ted po desti uz uplny masakr. vsechno zacalo zbesile rust a skoro vsechno je brutalne jedovate modrozeleny. zatim vse arcany

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    YAVO: to je provarenej flek, ja bych tam ani nejel, kdyby vedle nebydleli rodice mlady, to je jen nakukacku vyvencit psy :)))

Jinak krasne chcije, sychravo, lezavo, hnusavo. Mestsky clovek nasran, my mit radost :)
    YAVO
    YAVO --- ---
    DRASTICS: Vypadá to, že máme stejnej flek, tak mi tam něco nech :-D
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Dostal jsem do pošty dotaz, kde prý ty známky mají. Měli je před rokem na jedný pražský poště, kde jsem je zahlédl, když jsem sháněl nějaký pěkný známky na vánoční přání. Pak jsem na fotku hned zapomněl a teď na ní narazil při čištění telefonu.

Nezávisle na sobě jsme s tazatelem pak objevili tohle:

Mushrooms - LastDodo - World's largest catalogue & community for collectors
    https://www.lastdodo.com/en/shops/oSttt2nJ/items/51204747

a ještě tohle:

Mushrooms - LastDodo - World's largest catalogue & community for collectors
    https://www.lastdodo.com/en/shops/oSttt2nJ/items/56550755

a dohodli jsme se, že to oba chceme. Prodejce je z Belgie a chce platbu na účet a já mám souhrou náhod kontakt v Bruselu, tak jsem navrhl, že to objednám a pokud všechno půjde dobře, mohl bych to mít do konce listopadu doma, v nejhorším do vánoc.

Vypadá to, že prodejce to má ve více jak 20 exemplářích. Tak kdyby potom snad ještě někdo z vás toužil, ať mi do zítřka 4. listopadu do 23:59 dá vědět do pošty, jeslti obojí, nebo který z toho a já to pak nějak pořeším. Můžu to nechat někde v Praze na baru nebo recepci, případně přeposlat po ČR, dělat kurýra mi nechce. Peníze předem nechci, je to "korunová" položka, takže tak 5 - 10 exemplářů jsem ochoten zafinancovat, to mě nezrujnuje. Ale tu platformu neznám, tak snad se neukáže jako zádrhel, že by prodejce chtěl za přeposlání po Belgii moc velký poštovný, ale snad ne.

A jestli někdo ví o tom, jak to objednat v ČR online nebo nějak na poště, tak ať se podělí, bude to nejjednodušší. Já to bohužel v žádném eshopu nenašel.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Mmchodem i na poště rostou:

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DRASTICS: hele já jedu taky ale.potřebujeme víš co? Benzinovej fukar na listí a to vážně 🤣
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tenhle tyden jedu na Jistebnicko u Tabora, dam echal jak to vypada.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ADAMBERNAU: no mam misto do 100m od rybnika a potoka,zacatek lesa,loni tam bylo mokreji nez v sirokym okoli.ja se zase bojim,ze prijdou pristi vikend mrazy a bude konec.predpoved na listopad je ale spatna,to jo
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    ONDRA_PATA: Jsem zvedav, co Ti odpovi ostatni; osobne to ale tento vikend spise vidim opet blede. Bohuzel pri letmem pohledu na predpoved pocasi to vypada na spise suchy listopad. Rikam si, ze mozna kopinate by se daly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam