• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAREN
    KAREN --- ---
    Umné maskování (aka Směs na guláš) / Brno

HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Jelikož jsem linej a bydlím kousek od Prahy 250m.n.n, tak jsem si minulý rok udělal místečko. Moc jsem od toho nečekal, byl to jen pokus. Dnes jsem byl ale mile překvapen Jsem zvědav, jestli podhoubí vydrží do dalšího roku.

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Já vím že už to není ani vtipný :)))

PROCOP
    PROCOP --- ---
    HURW:
    Limcovky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SDN33: musis mit fleky, co produkujou 24 let :) 7 je tak mozna na vejlet do tibetu :-P
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Vysočina - Pelhřimovsko,kolo druhé
    Stále je toho dost, lidé, sbírejte

ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Tak sakra ty Jizerky jsou letos zakletý?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    FRUITS: tak jasný... Ještě se tam určitě mrknu několikrát letos,, ale je to prostě zajímavý fenomén, jak to tam po x letech přestalo...ale rád bych , jestli to někdo může potvrdit, vyvrátit, Pac to je docela Famous lokalita
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    SDN33: ja se třeba dnes potkal s kamaradkou, ktera si z mista sberu brala i část podhoubi jako těch dřev a ty zeminy a říkala, že to pak přesazuje a už ji z po roce z toho jinde vyrostly houby.
    zaroven asi zaleží jak to trháš, jesi třeba bereš moc brzo, i s kořinky.. nevím
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NYXYN: vlastně trávím v lese od jara do zimy... Top fajnsmekri chodí na houby i v zimě, ale to je mimo můj skill a offtopic
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NYXYN: no ok, vrátím se na místa z dětství..jako moje taky...ale je to už tradice to mít, chodit to sbírat a být schopen tím pohostit pocestné:D
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    SDN33: mám podobné zkušenosti. Mě teda baví hledat nová místa, ale když se vracím na stará, tak tam obvykle není ani 1/5 toho, co jsem našel, když jsem místo objevil před lety.
    Naštěstí moje spotřeba se stále snižuje, tak mi to nijak nevadí, ale naprosto rozumim.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: jako samozřejmě těch lokalit znám víc, ale tuhle mám nejraději a spíš je divný, že oblast, která tím překypovala, nemá nic.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Dečka, jak to máte s flekama? Když tady vidím fotky ID Letadlo, tak se musím fakt smát. Měl jsem několik fleků s podobnou kadencí, ale prostě poslední dva roky tam nic není. Až to je neuvěřitelné. Vy chodíte furt na stejný místa nebo prostě jen držíte oblast ale jděte úplně jinam?
    Jako dneska všechny jistý místa Brno Soběšice Útěchov, co byly 7 let tutovka a otočit se tam 2* znamenalo, žes toho měl na tři roky i pro ostatní, a našel jsem 21 kousků. 😀😀. Ale oproti minulé 0, to je pokrok. No asi změním komplet lokalitu.
    Btw máte někdo od tam info?
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    LETTADLO: Dík, tak to mam marný, žiju o poznání níž. Každopádně kudos!
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    GHOSTDOGG: jedou

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    XCIDER: no vidíš nás to napadá co stim.... Jinak by jsme to nedělali....
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    fakt me nenapada, co bych delal s takovyma kvantama. asi jedine vyextrahovat, vypestovat obri krystal psilocybinu a pak s nim machrovat na geekovskejch forech :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Drastics nám ještě spinká... Co teď? Asi mu vezmu košíky 🤣 a GPS začnu dávat až mi začnete platit nebo mě hulit 😁

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    LETTADLO: priste to dej i s gps. Kdo to ma hledat?:)
    Tady jeden prazskej flicek s psilocybe gigantosommia

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam