• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    Kdyz to ususim tak to vydrží chvíli?
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    Díky.. Konečně:D
    MYKE
    MYKE --- ---
    OOHN: Mám cyanescens, mycelium jede dobře, ale nechtěj plodit - možná je na ně 440 mnm moc zima....
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    Poznám jen namodraly totiž.. Ale radši se ptam bo jsem sulin
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    Tohle už ale sou na 100% ne kurna už? :))

OOHN
    OOHN --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MR_KEV: lidi by si meli zvyknout, ze morfologie je v biologii vzdycky do nejaky miry variabilni, u hub to plati dvojnasob. pozitivnu vazba mutaci pak dava prilezitost ke vzniku druhu. na co jsem dosud nenasel idpoved je vzajemna krizitelnost nasich lysin. idealizovane jsou druhy vzajemne nekrizitelne, tady jsme ale na urovni variet druhu. to by bylo potreba zodpovedet molekularnimi metodami.
    MYKE
    MYKE --- ---
    Nebyl by někdo tak úžasnej a neposlal mi sporeprint? Tady na západě (KV ) prostě lesní léta nemůžu najít, že bych zkusil kolonizovat nová území... se revanšuju nějak, samozřejmě.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    i na houby funguje set a setting ;)
    MR_KEV
    MR_KEV --- ---
    HONZAL: Jako lysohlávky to jsou určitě, modrají, voní po redkvickach a klobouk mají stejný jako normální arcany
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    MR_KEV: Taky sem nasel par s nejak tlustyma nohama, ale jinak mi prisly jako lysohlavky. Radsi sem je ale dal bokem
    MR_KEV
    MR_KEV --- ---
    Tak odpověď jsem si sice přečetl až po odchodu z lesa, ale byl jsem úspěšný🥳 každopádně děkuju moc, za reakci.😊 Mám dotaz ohledně druhu, jsou obě na fotce arcany? Mate mne,že tady na tom místě byly s tenčíma nohama i s poměrně širšíma🤔

KERRAY
    KERRAY --- ---
    MR_KEV: okolo zarůstajících kůrovcových pasek, a prostě tak po lese
    MR_KEV
    MR_KEV --- ---
    Zdravím, udělal jsem si výlet z Prahy do Bystrce, neměl by někdo lehčí tip přibližně okolo čeho se tu pohybovat, abych neodjel skoro z prázdnou?😀 případně děkuju moc
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    1023: ja bych treba nikdy nerekl, ze maji lysiny redkvickovou vuni :)
    1023
    1023 --- ---
    Poprosím o pomoc někoho znalého s určením. Vypadá to jako Bohemica, ale voní to naprosto jinak než třeba ty od Sázavy. Nalezeno v okoli Mnichovic

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    v patek jedu na sumavu (modrava) na turistiku,ale rad bych se tam podival co tam roste.
    nebude tam na ne uz moc zima? nekdo nejaky tip tam? nebojte,jezdit tak daleko kazdorocne opravdu nebudu :)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    Tip na místo na Plzeňsku, Český Les, anybody? 🙏
    KAREN
    KAREN --- ---
    KERRAY: No tak já už mám taky nakoupíno v bystrckým supermárketu a Soběšice měly být jen pozdější bonus tak jako ze zvyku a slušnosti ,D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam