• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    GARGAS: Na fb jsem videl fotky z krusnych hor
    GARGAS
    GARGAS --- ---
    Byl už letos někdo na kopinatky? Pokud ano, nějaký úspěch? Děkuji.
    GIGIMON
    GIGIMON --- ---
    Sama pro sebe :D pro zábavu a zabavení psa
    1023
    1023 --- ---
    GIGIMON: Pro koho trénujete? PČR?
    QIPIX
    QIPIX --- ---
    CASTRO: Ahoj, pošumaví :)
    CASTRO
    CASTRO --- ---
    Ahoj je tady nekdo z jihu cech? Diky za odpoved
    ALWA
    ALWA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Další a poměrně dost bezpečná alternativa jsou Magic Truffles.
    ALWA
    ALWA --- ---
    LOVE_DALI: Nebo jak z Last Of Us.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    YOT: (Metasequioa glyptostrobiodes) je další velice zajímavá živá zkamenělina. Paleontologové ji popsali z druhohorních zkamenělin oživili a odhadli, že vyhynula před cca 70 miliony let
    NAILER
    NAILER --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Na microdosing (nebo o fous víc) možná sittera nepotřebuješ a může to taky pomoct, teda pokud nehledáš vyloženě silnej stav.
    YOT
    YOT --- ---
    R_U_SIRIOUS: Já zkoušel vypěstovat kámen mudrců, ale vyšly mi z toho kouzelny fazole a ty mi řekly, že jsem pako když chci pečeného holuba v hrsti aniž bych si ho zasloužil.
    #blbykecy
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Dobrej point. Nad tímhle dilema “sám či ne sám” jsem dlouho přemýšlel. Zkusil jsem řadu cest, jak se k tomu potenciálně život měnícímu zážitku dostat pod vedením někoho zkušeného, ale všechny pokusy zatím selhaly.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Tak houby by asi pěstovat šly. Přemýšlím tu nad tím, jak si vypěstovat zkušeného sittera. :)

#kecy
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: mam teraz cerstvu skusenost ked som to robil prvy krat a je to fakt easy.
    namocis, zavres do sacku a nechas tak. ked zacnu vykukovat prve hlavicky tak treba sacok otvorit aby mali vzduch a poriadne kropit.
    najprv som isiel presne podla navodu a mal som to dost suche. jak som zacal poriadne kropit tak uz to bolo hned lepsie a rastlo to jak dive :)
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    DUDEL: Díky za tip. Je to skutečně tak lehký, ze to zvládne i absolutní antiflorista? Umřelo mi i Aloe Vera😃
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: kup si grow kit z holandska a vypestuj si doma.
    je to easy a neni to ani nejak drahe...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Zdravím, našel by se nějaký místní houbař, který by se semnou podělil ždibec loňské úrody? Když svoje story hodně zdrcnu: hledám alternativu ke klasickým psychofarmakům, které jsem užíval poslední dekádu jako oporu svého psychického zdraví. Na cestu k této alternativě jsem se vydal před půl rokem, ale "oficiálními kanály" přes NUDZ a Psyon jen to na hodně dlouhý loket a už s nimi ztrácím trpělivost. Přípravě jsem věnoval dost času i energie a cítím, že jsem ready převzít iniciativu a zkusit to na vlastní pěst. Nebyla by to první zkušenost s psoychadeliky i když tenkrát na teknivalech jsem k nim přistupoval úplně jinak a rozhodně mě nenapadlo, že by mohli mít nějaký léčivý efekt. Díky za jakýkoliv reakce či doporučení.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ROLEX: : bylo nooo... jenže nepřesné informace a nikdo mi tu stim nechtěl pomoct tak jsem to smazal...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ROLEX: ono to na nastence i bylo, ale koukam ze se nejak poztracela :)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ROLEX: a kdo sem bude postovat nějaký špatný houby a nebude mít tohle před hledáním nastudování, tak je fakt guma!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam