• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAVNOS:
    RAVNOS: bohužel ne :-)
    RASTA
    RASTA --- ---
    Moravská brána

CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Ostrava

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Au

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GUMIDEK30: já tam jezdím 15 let a taky ne...
    GARGAS
    GARGAS --- ---
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LETTADLO: :D :D pockej ale tak to byli v tom zamecku a ne ze delaji zatah na houbare ne? Ja tam se paem chodim denne a nikdy sem tam fizla co ceka na houbare nepotkal :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Sázava.
    Po několika marných výpravách ve stejné lokalitě se konečně zadařilo. A až na konci vycházky, když už jsme to skoro vzdali. Se sběrem mám nulovou zkušenost, v lese jsem viděla před lety moravskou verzi v počtu několika málo exemplářů, a jinak je znám jen z fotek a v sušené podobě. Různých podobných hub a hlavně čepičatek jsme potkali plno, a pořád jsem vlastně nevěděla co přesně hledat, ale měla jsem furt dojem, že až to budou ty pravé, tak to poznám bez pochyb. A taky že jo :)

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    PALEONTOLOG: Piercingy nepipaj :)
    DRAXXUR
    DRAXXUR --- ---
    AAHHWISEGUY:
    Ten horní střed vypadá fakt hodně zvláštně, nejsem odborník, ale tyhle podle mě ne, vše ostatní je v pořádku

AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    JAYBEE: vsechny spis jo se ukazaly byt jo - byly jwn hodne mokry, ale v teple zacaly vypdat jako ty ze spodni rady
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    QWER: louky za Rozmitalem
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Njn... Já si založil pár míst v praze a nestěžuju si.... Chata byla top 😂😂 v tom lese to trvá roky než se to pořádně rozjede
    UZEL
    UZEL --- ---
    LETTADLO: no, já právě co jsem objel staré fleky, tak všude místo lesa paseka:(
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    UZEL: tam je to zrychtovany...musíš dal na tábor...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: obsluze imho k pobaveni staci piersing na intimnim miste, zejo. s timhle pres skenner je imho seriozni pozvanka na rande
    UZEL
    UZEL --- ---
    Ahoj, poradi někdo kam zajít na Konopišti? Pripadne na Berounsku, krivokladsku....případně pošta, dekuji
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    No mě napadlo, co by se dělo, kdyby s tím naká ženská chtěla projít na letišti kontrolou... 😂😂😂
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GARGAS: osrany a ochcany listi od zvirat nevadi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam