• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KOSZLIK: já nakládam čerstvý, povařim(znova zavařim) a zakopu na zahradě aby k tomu nešel vzduch... lidi co si daj pak dvě čajový lžičky viděj údajně žlutě :)))

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Klasicky funguje med. Luxusní je rozemleté dát do roztavené čokolády. Do mrazáku bych je dával jen řádně usušené.
    BOD
    BOD --- ---
    Kapsluju, do mrazáku nedávám, ani po víc jak roce není problém. Ti brouci se zdají jako slušný argument pro mrazák.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Nejake novinky ze severu Moravy??
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Když se tady řeší uskladnění, já minulej rok nasbíral, usušil a dal do skleněný dózy na potraviny se silikonovym těsněnim. Občas jsem trochu odebral a pak do toho teď koncem léta koukám a divim se, že to nějak ubylo. Posléze jsem si všim, že se mi tam rozmohla kolonie nějakýho broučka, kterej byl tak malinkej, že to bylo na hraně viditelnosti pouhým okem, ale bylo jich tam mraky, vyžírali klobouky, že z nich zbyla jen taková kontrukce jak dráty od deštníku a v některejch kloboucích byly znatelný takový shluky, kde asi pořádali orgie a množili se. Řekl bych, že jsem si je tam zanesl už z lesa, jen jsem prostě měl pech, že se jim tam tak dařilo. Přemejšlim, jestli by pomohlo, nechat to přejít mrazem..
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    GARGAS: já houby normálně vždy usušil, namlel, nakapsloval a pak dal do mrazáku a vždy makaly... Nic tím nezkazíš.
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    GARGAS
    GARGAS --- ---
    Zdravím všechny houbaře. Jaký máte prosím názor na vakuování usušených hub. Minulou sezónu jsem je dal do zavařovaček a za dva měsíce ztratili potenci... Díky moc!
    PMA
    PMA --- ---
    Brňensko, plné lesy hub.

GARGAS
    GARGAS --- ---
    MMM: Bože můj. To jsou nádherná kůzlátka. Ještě k tomu s mojí oblíbenou houbou. Nádherný pohled!
    MMM
    MMM --- ---
    30km od Brno.. 3 hodiny ve třech lidech

SHM8
    SHM8 --- ---
    MMM: Ano!
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Lesní hoch
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    LETTADLO: to je nějakej novej hudební nástroj? 😏
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MMM: už je celkem chladno, je to vidět :)
    MMM
    MMM --- ---
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    MMM: ano
    LEF: ne
    LEF
    LEF --- ---
    zdravíčko ve spolek. mohu poprosit místní odborníky o názor? Mě se zdá moc bílá a za tu chvíli focení ani nezměnila barvu. Děkuji

MMM
    MMM --- ---
    ?

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: foto roku twl, se pozná zkušenej zapálenej nadšenec, twl :))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam