• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    SA_KRA_: ja jezdim na Bestin, nebo lepe Golcuv Jenikov
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    V nedeli jedu na houby (normalni) do Mnisku, nevite o nejakych spotech tam? Spis ze bych se mrkla, moc toho necekam
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    OUKE: lol
    No bylo hezký tomu věřit. Nicméně i přes to pár fleků v Praze je.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    UF0UN: Na Brno hezky napršelo a noční teploty mají klesnout, tipoval bych, že půjdou najít
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    chtěl bych se zeptat místních odborníků na prognózu příštího víkendu v lokalitě Brno Sever případně Chřiby. Ať těch 550 km nejedu zbůhdarma.
    OUKE
    OUKE --- ---
    ZUZKAOU:
    XCIDER:

To je jen takova ma parafraze na Lipno:) Jinak je to Vysocina
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    XCIDER: tvoje děti!
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    OUKE: cca 10 let zpatky jsem tam sypal rozdrceny prezraly klobouky, tak rad slysim ze se to chytlo :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OUKE: Jako v Praze?
    OUKE
    OUKE --- ---
    Obora hvezda
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    BROZKEFF: pekny! tady zatim nic (vysocina 500/600 mnm) ... ale trochu prsi, davam tomu tak tyden ..
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Hlásím první nálezy arcan v Brně!
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    BETYSSEKK1992: vida, pěkné :-)
    Já letmo prošel známá místa v Rýžovišti (Harrachov) a nic, ale díval jsem se skutečně jen velmi nedbale.
    BETYSSEKK1992
    BETYSSEKK1992 --- ---
    Tak jsem rada, ze jsem nezaposlouchal rad a vyrazila i tak. Hlásím, ze uz rostou i v Čechách a neni na to příliš horko. Kopinatky uz rostou. Neříkám, ze toho byly hromady ale vzala jsem to jako výlet a za hodku to docela jde.

STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Nedávno ještě byl ještě srpen, léto. A jak říká kolega níže, teď je prostě 20 + stupňů a to na houby fakt není. Proto jsem utrousil ironickou poznámku, nikoho jsem neurážel a pokud je řeč o nějakým neslušným chováním z mý strany, tak to je fakt mimo.
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Vždyť je ještě teplo.... Až se bude sklízet, bude se sbírat.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BETYSSEKK1992: Ježiš prosimtě v klidu, nemusíš se rozčilovat ne snad. Koukám, že nejsi v dobrém rozpoložení, brzdi trochu.

Mír, čau:)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    BETYSSEKK1992: Na facebooku ve skupinách teď někdo postoval nález ve výšce 800 m n.m. Ale zatím jediný příspěvek. Ostatní nálezy kopinatek na Islandu, Norsku či Slovensku. Ještě bych tomu tedy pár dní dal...
    BETYSSEKK1992
    BETYSSEKK1992 --- ---
    Super, díky za normální odpověď. Ja právě jezdím do Krkonoš nebo Jizerek na kopinatky. Tak mě jen slušně zajímalo, jestli tady třeba není někdo, kdo je odtamtud a už se byl podívat. Nemam to úplně blízko 🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam