• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    CZARES: Staci dat do googlu vyhledávání podle fotky :)

TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    CZARES: nebrat
    CZARES
    CZARES --- ---
    Pomůže někdo s identifikací?

NYXYN
    NYXYN --- ---
    CHEMIST: jsou, shodou okolnosti to nekdo dnes postoval na fb, ze bohemiky jeste nic(neprekvapive) ale arcany uz nasel. A tesne pod jizerkama jsme je loni nasli taky
    CHEMIST
    CHEMIST --- ---
    Nevíte někdo jestli v Jizerkách rostou i Arcany? Jsou tu kopinatky a Bohemky, ale na arcany jsem nikdy nenarazil. Díky a letošní sezoně zdar, vypadá že bude velmi bohatá 🍄
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    Dnešní vstavani se vyplatilo :) Vysocina jede

SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    ANCALIME: Na první pohled mi přišly v cajku, ale teď, když koukám na PC na monitoru a vidím zdejší reakce.. nechal jsem se zmást : ) Každopádně bych se pro ně v lese taky sehnul a zkoumal je zblízka. Na první pohled fakt vypadají.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    v neděli louky pod Děčínským Sněžníkem - našel jsem po dvou hodinách jeden malej klobouček
    BUCI
    BUCI --- ---
    PSILESIA: V pohodě mám místa třeba 15 km od čb ale zajímalo mě přímo Českobudějovicko..
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    BUCI: České Budějovice nevím ale asi někde na Šumavě a nejblíž máš co vím z ověřených Vysočinu a Žďárské vrchy
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ACCROCHE: louka jak byly kasárna
    BUCI
    BUCI --- ---
    Náhodou někdo nějaký lokace kolem českých Budějovic?
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Zajímavé.. koukám, že jiné lokality už plodí, ale tady nad Hanou zatim houbeles.
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    MIA95: To mě taky zajímá. O Rožmitálu vím, ale vždycky jen malý místečka, vohlej hřbet půl dne… nebo jsem neměl štěstí. A jedu tam zrovna teď o víkendu…
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MIA95: Na kopinatky jsem chodil do Rozmitalu pod Tremsinem, na arcana a bohemica jsem jezdil na Libavou
    MIA95
    MIA95 --- ---
    Kterou z lokalit byste doporučily ke sběru - Brdy, Slapy nebo Příbramsko? Dá se tam najít?
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    Brdská sezóna zahájena. Jedou
    HAYES
    HAYES --- ---
    Ahoj, neni tady aktivni sberac z oblasti mezi Prahou a Mladou Boleslavi, ktery by se chtel podelit o know-how, jak poznat, kde hledat... Jsem ted ovlivnenej knihou Propleteny svet od Merlina Sheldrakea a chtel bych se naucit poznavat "magic mushrooms".
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    STICKYGREEN: asi za hodinu :D
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MAUGLI7: Pěkná hromada. Za jak dlouho? Zaujalo mě to péro ve stylovym košíku a pivo Poutník :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam