• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ZAHRADKAR: kdes porizoval ta prkna vyvysene zahony? ;)
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    Vcera jsme sklizeli mrkev a zena si vsimla, ze nam to tu zasquatovali houbicky:) #mycotopia

ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    MALINOLADA: neni, a priste prosim obrazek vloz primo
    MALINOLADA
    MALINOLADA --- ---
    Prosím pěkně o určení.

USHAKK
    USHAKK --- ---
    Kopce u Sázavy

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    KRYSTOFF: imho normální arcany. Takový nacházím i na Vysočině. Jsou akorát nacucaný vodou. Až je budeš sušit, tak zesvětlají a i se na nich sem tam objeví modrej flíček
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Trefila jsem je? Malá Úpa
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    Sjezdovky v Harrachově i přes vydatné srážky slabota.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KRYSTOFF: nejsem zdejsi znalec, ale za me jo. radeji si pockej na kompetentnejsi.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KERRAY: klíčové slovo je bývalý smrkový les, dnes rozštěpkovaný a oplocený, ideální žrádlo
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    bystrc si spokojeně rostla a roste, teď má zase zapršet, takže bude další kolo
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    a tady bonus nelysohlávkový

KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    poblíž byly tyhle, přišly mi dosti podezřelé, ale nemodrají, tak nevim co. mohla by to být lysohlávka lesní???

KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    KRYSTOFF: tak dneska už tam byly, ne moc, ale byly, a velký ;o]

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Benesov u Prahy zatim nic, tam kde byly loni 7.11. lany je zatim klid. Vcetne toho ze nejspou ani ty ostatni male hnědé houby
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Prolítl jsem pár profláknutých míst v Ově a tak pár desítek kousků se našlo:) Takže už rostou už i tady.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Hm a ja mam houby ze skleniku od kamose a z myho posledniho atralniho vyletu se budu dlouho vzpamatovavat .))
    Necekala jsem nic a wow, ruce jsem hledala po celym obyvaku.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    OLDIN: vyrostlý za vlhka a ještě přemrzlý, jíst bych to nechtěl, ale účinný budou
    OLDIN
    OLDIN --- ---
    Ze spodu vypadaly dobře, jen málo jsem jich tam nechal
    U některých byla i silně vyvinutá noha
    Proto někoho kdo hledá to také muže být přínosné že nehledá jen světlé klobouky ;)
    Přes týden tu vydatně pršelo tak to asi také mělo vliv
    Za 10dnu se tam pojedu mrknout znova :)
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    OLDIN: to budou bačkory hezky jak byla zima a děštivo na začátku října tak letost byli dřív aspoň na místě kam chodím... a pak už bylo a je teplo takže žádné nové plodnice... takže bačkory nebral bych to a počkal bych na další růst
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    OLDIN: jj, tady to ted vypada podobne - na te fotce je to blbe videt, ale myslim, ze ty, ktere nejsou vyslovene cerne, by jeste byly vhodne ke sberu - musis posoudit sam, jestli je to jen zmena barvy destem a tak, nebo uz se proste rozkladaji ... neni to tolik odlisne od jinych hub ... a porad rosou nove, takze kdyz mas pochyby, radeji je nech byt a najdi neco mladsiho;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam