ZAHRADKAR: peníze neřeš ať si nasbíras nebo vypėstuješ...já třeba nestojím o to aby ve zprávách oznámili že to opravdu funguje a že to najednou bude chtít každej 15 člověk v týhle zemi to by byla pro lysohlávky katastrofa... Takže ať si na to ty lidi přijdou sami a postarají se o léčbu sami....
Já osobně si ročně udělám tak 3 čaje z čerstvejch hub...
Letos jsem jich měl nula protože jsem se nechal poprvé a naposled zavřít na 122dni přesně na konci srpna...
No a z konce léta se stalo 27.12
a já jel domů v kraťasech v -8 a jediný co mě fakt štvalo bylo to,že po 18 letech jsem se letos poprvé nemohl dostavit takže nemám ani jedinou houbu...
Popravdě ničeho nelituju v životě jsem ještě nikdy nebyl tak vytočenej a vytlemenej, protože jsme se tam na oddíle na Pankráci sešli jak na školním srazu, i s člověkem kterej mě už před těma 18 lety (půlkou mýho života) učil jak rozeznat Lysohlavku jak se chovat k podhoubí a vlastně většinu toho co jsem se za ty roky dozvěděl bylo díky němu...
Bylo vážně super že jsme se na letos na Silvestra poprvé od propuštění potkali o půlnoci na tom stejným místě na stejný Rave ,která trvala více než 10 dní... 😂😂
Jelikož převládala ketaminová nálada, chvilku nám trvalo než nám došlo že se nám to fakt jenom nezdá..😂😂
ten čas tam jsem vrazil do knih a koneckonců....
jsem souseda za ten trest aspoň naučil se chovat slušně...
Takže zase zavládl klid a mír o oddychla si celá naše ulice/vesnice na okraji Prahy 😁
Jo takže jsem prej gauner a kriminálník tak se na mě radši vyserte všichni...
😂😂😂Nemít rodinu nestyděl bych se ani trochu...