ATOMOUSEK: taky zajimave, hlavne s tim zametacem, ty si strasnej extremista:D
ja se to snazil trosku resit, protoze na to mam i par veci/schopnosti... jinak ja jim ale vazne nemam v cem lhat - protoze nic nevim, to lamani pulky kosti, vyrazeni vsech zubu atd. je zbytecnej extrem a kurveni postav, smaozrejme ale nepocitam, ze bych z toho vysel jako vitez bez skrabnuti, to vubec a to sem tu nekolikrat zminil - spis jestli tohle udelaj, tak si dam rovnou Hatress na Lone Stars:D
- jinak ale budu totiz klidne spolupracovat, max je muze nasrat, ze jim to k nicemu nepomuze... tim naznakem me vypovedi sem rikal temer porad pravdu a vic ze me tezko dostanou - kde nic neni, ani smrt nebere;)
no a jedinej, komu na me nejakym zpusobem zalezi, je muj mentor spirit - ale to uz sme zas tam, kde sem rikal -> v poste
este k tomu chameleonovi - zas to stupidni imho - nebyl v celem Sin City riot?? todle je situace presne na hod 20smrtkou, pac ti magove Osuntele Hvezdy mohli resit zrovna mnohem vetsi trable na druhe strane mesta - mame asi uplne ruznej cit pro hru
ja totiz nechci pohrbit postavu u takovehleho uletu, kde sem ani nemel paru o co gou, nebylo tam pro me vubec nic k ziskani a od prisednuti si k Marwovi do pekace, to byla vlastne jizda do pekla
tak asi tak, chtel sem si s tim magem uzit neco v astralu ci s duchy a k tomu za 4runy proste nikdy nedoslo... a trosku me to mrzi mno, muzu samozrejme udelat novyho mameluka, ale o tomhle sem premyslel nemalo a vykoumal sem u nej par vychytavek, uz jen k nim dostat prostor:)
ale run s overdrivem v praze neni asi v nejblizsim horizontu casu, tak uvidime...