• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    JVMLOK: Ano, GM muze hraci zakazat postavu, ktera se mu nelibi. Je totiz Game MASTER. Stejne jako nemusim povolit napr. team sesti riggeru, protoze se mi to do toho runu nehodi, tak muzu zakazat libovolnou postavu/kombinaci/vybaveni, aby byl ten run k necemu. Ze je potreba to delat nejak lidsky, aby s tebou vubec nekdo chtel hrat, je samozrejme druha vec.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    1. Zase se tady utika od kritiky k osobnim utoku. Ze Sorbaku. A zase je tady klasickej problem. Muze GM hraci jen tak z hecu zakazat postavu ktera se mu nelibi? k cemu to slouzi. K masturbaci? Like pills on EGO? Nerozumim.

2. Naprosto souhlasim s Overdrivem: Kdo se moc pta, moc se dozvi. Ale jestli je ta borka taaakovej profik bude behem 20 sekund vedet ze ma spatnyho typka. Jestli je to tak. A tyhle extremni metody vyslechu se hodi tak pro inkvizici, popravde nic takovyho nepouzivaj ani na Guantanamu protoze jsou mnohem chytrejsi. Treba ho pustit a sledovat by melo mnohem vyssi ucinnost. Ale pravda je to LoneStar, ne Knight Errand, takze kdo vi. Kazdopadne je ta postava mrtva, protoze pokud mu behem vyslechu hoodne ublizili, nebude se hodit ani jako save do elfcina dungeonu a platit mu celu neni jenom tak. K soudu jit nemuze, protoze by mu museli dokazovat spoustu veci a nezapomente, LoneStar v teto situaci nepodleha exteritorialite, jelikoz pracuje na zakazku verejneho sektoru, a tudiz se musi drzet zasad o vyslechu za pritomnosti pravnika atd. Verejnej obhajce je instituce stara jako amerika a jsem si jistej, ze je ta posledni, kterou pri zmenach legislativy vzpusti. Protoze clovek kterej tohle navrhne nikdy neziska volebni viteztvi. Navic by se pripadu mohla chztit cela rada aktivistu ya cokoliv. Tudiz ho sejmout a nechat plavat vyjde levneji nez ho zivyho nekam uklizet. Sad but true.
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    CHORCHE: no mam spis pocit ze se ti snazil naznacit ze to proste neukecas ad se snazis vymyslet cokoliv nakonec si stejne vezme to co on chce :)
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    CHORCHE: Ja rozumim tomu, co je potreba pro shadowrun - neboli zlocin proti korporacim za penize ve stinech. A ano, postavy vhodny pro tyhle aktivity jsou urcitym zpusobem podobny a stereotypni. Je totiz par veci, bez kterych se ve stinech neobejdes, takze je casem ma kazdej. Na druhou stranu jsou veci, ktery jsou pro tyhle aktivity vylozene skodlivy a nebezpecny - napr. prilisna individualita, nebo hloupost. Ja ti to neberu, ty to chces hrat. Ale hraj si to se vsema dusledkama, ktery to s sebou nese.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ATOMOUSEK: to neni uplne pravda, on se hodi treba do astralu ci metarovim, kde ho to zajima mnohem vic, nez tenhle vas cernobilej svet, ale v takovym runu asi jeste nebyl a jen tak nebude:D

MACLINKS: ale jo, dyt sem s x-vecma souhlasil a ocekaval je - jen sem se snazil ovlivnit nejak svou vypoved a spolupracovat - no mozna mi over. lamal kosti prave za to, neveril me spolupraci :D

ATOMOUSEK: negativni kvality ma ale vetsina, je pak otazka, jestli je prezentuji... a co to zas placas o kanickach a slintani?? to je zas ten tvuj extrem a blbost - ja si v tom lochu snad zvysim za karmu Logiku, kdyz to s vama jinak nejde
    na Marva to hazim, protoze ani jednou nezpomalil, nezastavil, nevychlad a pak uz bylo pozde;)

nechte ho uz aspon v tom chladku v klidku
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    CHORCHE: zkus tem svym postavam davat spise jine, nez psychicke negativni vlastnosti... podle me se to zlepsi... ja musim rict, ze jakmile das typkovi negativni psychickou vlastnost, byt jen trivialni za pet bodu, hodne se to v tom tymu projevi - ty ale, alespon mi to tak pripada, das tem svym postavam negativni psychicke vlastnosti za 20-30 bodu a pak se divis, ze jsou vsichni kolem tebe nevrli...

Ostatne, treba Marvovi ses hodne libil i pres to, ze jsi furt prudil do jeho mati, ale prave proto, ze jsi byl jeste vetsi vul, nez on. Jenze ty jsi s Marvem "kamaradit" nechtel a od urcite chvile hazis veskerou vinu na nej - tak se pak nediv... kde si chces hledat s takovou postavou spolubojovniky? mezi intousema? mel jsem fakt pocit, ze budeme dobra dvojka s tim, ze oba jsme dostali rozsudek smrti a vubec nam to neprijde divne...
    Jenze ty mas pocit, ze bys mel zapadnout mezi runery, kteri dokazi myslet lepe, nez ti mongoloidni... a to asi tezko... fakt si nedovedu predstavit, jak by ses ty (chorche) bavil s typkem, kteremu by tekly sliny, chlastal krev, neumel si zavazat tkanicky a chtel by s tebou jit vyloupit banku... Jako uvedom si, ze s takovou postavou se da hrat hodne drsne, dokonce takove postay jsou predurceny, aby byly legendarni, ale musis se smirit s tim, ze ti sem tam nekdo sprerazi hnaty, ze te nikdo nebude mit rad a ze kdyz se spatne rozhodnes (coz je takrka pokazde), dostanes elektricke kreslo...
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    CHORCHE: ale tak ja si myslim ze over ti jasne polozil to jak to vypada a kam se situace ubírá.jenze sto nejak nevzal na vedomi :)
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: ono jde hodne o to, jak to hrajeme... kdybychom to hrali jako rez, tak by to byla v poho postava... ale on je tak jednostranne drsnej, ze je neprehlednutelnej, tudiz ani v tech stinech, rekl bych, moc nezapadne...

Ta postava neni zas tak spatna, ale hodi se spis do valky, nez do nejakych "agentskych" souboju, rekl bych ;o)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MACLINKS: no ja bych to bral nejradsi jako konstruktivni diskuzi, to se nedari a ta kritika neni moc objektivni, tak ji beru vzdy jen castecne:D

SORBAK: ja nebrecim - jen sem tu nastinil, ze s Lone Starem klidne spolupracuju a reknu jim, co by radi, podle me vim stejne kulovy
    a k tem 10zabitejm sem taky vyvolal ducha, keryho sem nevyvolal a zabil prezidentku... sned medvidka Pu a masturboval nad 75letym playboyem s Pamelou - mam tech hrichu na dalsi 3zivoty dopredu:D
    tobe se nelibi z principu NEtradicni postavy, kazdej mag neni hermeticka krysa a magie je proste rozmanita a je tam vic atypickejch veci, nez tech klasickejch - popravde, jaka ma postava se ti libi? podle me zadna, vsichni to sou neskutecni picusove, protoze ty si s nima nerozumis, vlastne rozumet ani nechces, takze je to jedno... taky bys je udelal lepe a radostneji, zejo:D

budem jednou mluvit o necem zajimavym, konstruktivnim nebo si tu porad dokazovat, kdo je vetsi picus?? stejne to ma vetsina uz na haku a i to se miji ucinkem;)
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    CHORCHE: Hele, tys tady zacal brecet, jak tvymu chudackovi kouzelnickovi ublizujou. Dyt jenom zabil 10 policajtu, jinak je uplne nevinnej!

Na to jsi samozrejme obdrzel adekvatni reakci NEBREC. (napis si to doma na zed, aby sis o to nemusel furt rikat tady)

Kazdopadne me se ta postava nelibi a to ani jako clenovi teamu, ani jako GM. Je to totiz ten uplne nejnebezpecnejsi typ - uplne vyhrabanej, ale mocnej. Coz ho, btw, privedlo tam, kde ted je.
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    CHORCHE: tak je otazka jak si to vezmes a preberes ze jo bud se muzes nasrat a jit pryc a nebo to vezmes jako konstruktivni kritiku a zapracujes na zlepsení :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MACLINKS: a nebo ztrata casu, nuz mlceti zlato, du neco delat :D

HIPPO42: premyslej, tva velkorysost je okouzlujici;)
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    ATOMOUSEK: Tak sem se možná unáhlil - ještě o tom musím přemýšlet :-))
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    CHORCHE: akorat presne naopak, vrati se mi vzdy 10x vic kecu:D

a proto se tomu rika flame war :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    koukam, ze je lepsi nic nerozebirat - vzdy to je o koze a o voze -> od priste uz nebudu radsi nic vysvetlovat, protoze stejne nikdy nic neobjasnim, akorat presne naopak, vrati se mi vzdy 10x vic kecu:D
    viz. tenhle megabullshit: *protoze ho nikdo nema rad, kurvi team, a navic je blbej a neschopnej.* - asi budu mit k vasim postavam podobne pozitivni pristup, protoze vubec nevim, jaky tym sem kdy zkurvil... o neschopnosti taky nic nevim, ale kdyz ho poslete do veci, kerejm nerozumi/neumi, tak je neschopnej, to jo. X do toho co umi, ho nikdo neposila atd.
    tak zas jen vsichni vesele do me;)
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    ATOMOUSEK:Pokud by se hrála Ostrava a mohl jsem hrát Kolju tak bych do toho asi šel a ustál i Chorcheho.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ATOMOUSEK: Ja tvoje runy hrat chci a vyhradil jsem si pro tebe exkluzivni postavu.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    CHORCHE: ja osobne bych toho typka klidne mastroval, ale nejsem si jisty, jestli o nej bude v Ostrave zajem :o)

Kazdopadne, pokud by to nevadilo Spajdrovi a Chorchemu, nemam problem vytahnout Tmu z lochu (udelat run)... otazkou je, kdo by to hral... posledni dobou moje runy nechce nikdo hrat :o)))

Takze, Chorche do posty, Overdrive kamkoli.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    CHORCHE: Chtel bych poznamenat, ze charisma je fakt jenom ten prvni dojem. To znamena, ze kdyz se potkam s nekym takovym, tak si s nim mozna rad sednu ke stolu v hospode, ale po deseti muinutach rozhovoru stejne zjistim, ze mam co do cineni se sice sympatickou, nicmene beznadejne prazdnou a povrchni osobou. Jeho vzhled, kterej jsem doted povazoval za individualitu a styl, je najednou bohapusty pozerstvi...

No kazdopadne ja tohohle luzra mastrovat nechci, protoze ho nikdo nema rad, kurvi team, a navic je blbej a neschopnej.
    CUBBISH
    CUBBISH --- ---
    CHORCHE: Ja nevim co resis, pamatuju zajeti vlkodlaky, vernostni cipy a delani peknejch nechutnosti. O zbytecnych extremech a kurveni postav taky nevim o co ti jde, je to SR a ten je extremni, nebo snad ne? Abysme ti nezacali nutit runy, kde budes mit zaukol nakrmit slepice, protoze vykrast laborku Renraku je moc extremni a zkurvis jim tim moc zamestnancu (a to nemluvim o vyrazenych zubech).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam