CHORCHE: nebud tak vydivocelej... negativni kvality ma mozna vetsina, ale ja jsem jich tolik, jako u tebe nikde (krome Marva) nevidel.
nejde o to, jestli Tma slinta nebo ne, ja jsem ti jen chtel nastinit situaci, ve ktere je tva postava - kurva, nerikej, ze by ses s takovym typkem bavil o vykradani banky?! (ne s Tmou, s tim slintajicim) A pokud by ses s nim o tom bavil, urcite bys ho videl spis jako obetniho beranka, nez jako sobe rovneho - a ted se klidne odklon od predstavy slintajiciho debila, a predstav si tam jakehokoli vypatlaneho magora... proste mu nereknes o nicem zavaznejsim, nez o tom, ze ma zmlatit nejakeho ukrajince, co ti dluzi prachy - CHAPES?
Na druhou stranu, pokud chces hrat neco takoveho, urcite se to da - ja jsem hral mnohokrat za takove typky - ale to musis hrat proste tak, aby jsi byl co mozna nejvic nezavisly na situaci, ve ktere se nachazis, na lidech, kteri te obklopuji a podobne. TO, ku prikladu, Marv splnoval - on nema sanci nikdy nic vyresit, protoze je blbej, jak troky, ale je strasne vyhodnej pro ty stetky, protoze kdyz ho nekam poslou, vedi, ze zabere pul dne vsem ozbrojenym jednotkam ve meste, pak dostane nakladacku, ony ho vyleci a mu to pripada ok...
Marv, ktereho srovnavam s tvym Tmou, nema ambice shodne s ambicemy Tmy. On neni runner, ktery zaludne okrada korporace, ale je to runner, ktery dela bordel, zatimco ostatni, ktere mozna ani nezna, zaludne okradaji korporace...
A je znamy, je legendarni, protoze je ve svem "oboru" naprosto nejsilenejsi... A je to postava, ktera se hodne lisi od "bezneho" runnera...
Jedine, co ti chci rict, ze pokud si udelas extremistu, mel bys s nim hrat odpovidajici roli. Do Ostravy ses nachomytnul nahodou, protoze mas wierd cosi - a takova tva postava je - ji nema nikdo rad, ona nema pratele, ona se proste jen sem tam nachomytne u nejake akce, jde si koupit nove obleceni a po ceste zabije par cajtu, protoze jede v aute s typkem, se kterym si dala panaka a ktery proste "specha".
Ty proste nezbalis zadnou elfku vysetrovatelku, protoze ona neni blazen... ty nikoho o sve nevine nepresvedcis, protoze vlastne ani nechapes (a v tom mas pravdu), co jsi udelal... Ty mas jedinou sanci, ze pro nekoho budes mit nejakou cenu, nebo ze bude zemetreseni, nebo neco takoveho - tak to teda vidim...