• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mam teda dorazit, nebo ne? ;o) Jestli mam delat postavu. A jestli nas uz i tak nebude jak psu. Odpovi nekdo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JJ i ja se docela dost tesim na srazik :))))
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    A jinak se tesim na ty tvoje holky. Jednu jsem pekne dlouho nevidel a tu druhou jeste vubec. Vlastne neznam ani chrta...
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: No este abych se zenskejm staral o jejich hovnomet... Ja jedu hrat run, ne delat osobniho krmice, bavice, trenera a masera jejich rozmazlenymu pejsackovi...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jakoze ja jedu asi autem s Hienou a Miou, jinak musim vzit psy, takze nebrat Arnona jinak jej moje potvory roztrhaji, jestli muzu prosit
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    SORBAK: ja mozna budu mit neni to sice stoprocetni ale s vetsi pravdepodobnosti ho budu mit
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Ma nekdo naky auto? Mam naky shanet, nebo pojedem vlakem?
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OVERDRIVE: Hiena - doufam, ze to neni treti sociopaticky adept zabijak ;o)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Nebude nas tam nahodou trochu moc uz?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LOL i ja si znamenam, vsichni shadowrunneri padejte prosim na levou stranu :)

posledni hrac v teamu id Hiena
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    JVMLOK: Znamenam si te jako potencialniho darce organu. A prosimte, snaz se padat na levou stranu, posledni dobou je celkem poptavka po jatrech...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    no ja jsem pro ty motorky. akorat asi ne v arene ale takovej ten zavod ve stylu runningmana akorat v ulicich mesta a na masinach. asi sem na tom ulitlej. ja mam v hamburgku zavod na clunech v kanälech pristavu na Labi, nicmene naplavec Zacharias se podobnym legrackam nejspis vyhne :)
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    SORBAK: se musel prejmenovat :)slo po nem moc trpasliku :D
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    MACLINKS: Prochazel jsem na kompu nejaky stary poznamky z runu a zjistil, ze si tvuj orci hacker v prvnim runu nechal rikat UGRA...
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OVERDRIVE: pokud by soucasti runu mohl byt privydelek v arene, tak bych si i zaboxoval. Teda, asi bych musel byt vhodne rozpolozen a nesmel mit pred sebou vizi zachrany sveta... :o)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: pokud tam neco takoveho potrebujes, popis situaci, popis kontakty a popis jak jsi s tim svazan a bude pridana do mapy mesta mapy NPC a podobne. Rozhodne je ve meste v oblibe cokoli hrisneho, cokoli na co jde sazet a podobne. Ruzne dostihy, fightcluby, areny, destruction derby a sazkove cernoty... vsechno mame, pokud to nechcete nemame to. Od toho je to SinCity a popravde jsem velmi rad, ze konecne takova vec nekoho napadla.
    Kdysi jsem mel jeste v Ruske vetvi, chlapika, co se jmenoval Fiodor a ten byl uzce spojenej s boxerskou arenou, kde se bojovalo bez bot a bez kosil, taky rukavic, zato obcas i se zbranemi. Byla to docela zabava, tusim, ze nekolik postav slo do ringu, pac je k tomu Piotor, ktery byl jinak zcela pacifisticky, strhnul... rozhodne ilegalni sazkovosti brat, rad takovou vec i zamasteruju, jen bych nerad, sby to bylo nekdy zcela na ukor samotne hlavni linie.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    co treba nejaky sportovni kluby v Sin City?
    OVERDRIVE: Je v sin city i motorkarska combat arena, hriste na superbowl atd?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    co nejakou novou anketu. Honey Bunny uz bylo azaz
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    asi tak, postava se muze a -a taky asi jo- uvazat v sinCity, takze o ni pro jiny hrani prijdes. Navic z toho mesta se dost blbe odjizdi, do SinCity utikas pred zakonem asi jako do legie, ne ze by tam zakon nebyl, ale venkovni prohresky zajimaji jen malokoho.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    BURKHAR: Jakmile vlezes do Sin City, uz z nej nevylezes. Nebo aspon ja te zpatky nechci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam