• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: pokud to sprave chapu masteruju ja. o nejakych stridanich postav bych nejak moc nemluvil, pokracovat se bude v hrani v SinCity [coz znamena, ze ja to zvaru, kdyz budu koncit]... proc by se mely stridat postavy?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    mno ja nevim jestli se mi chce stridat postavy ale budiz, kdyztak vemu nejakej archetyp. podobne problemy jako pozadi postavy zaberou se Sorbakem tak 5 minut. akorat doufam ze to pozadi nebude moc velky. jinac auto neni ale mam masinu :) a moje organy...mno nevim, jak sedi magicky aktivni tkan na transplantace, a vzhledem k tomu, ze do toho chodim po hlave tak jatra asi nezbydou :) mozna sem tam ledvinka :)....s tou postavou me napada jeden takovej forek, mam jednu v cajku, akorat potrebuju jinej limit na dostupnost. z duvodu velmi zrejmych predevsim sorbakovi, kteremuz postavu poslu postou. takovyho neco nejde se zbytkem tymu moc sdilet, ma moc mocne nepratele :) a jak se rika, neni cena, pred kterou by mohla bzt takova postava v bezpeci :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: taky zakernej, zlej a nechutnej :)

je to predevsim manipulator a podpora odzadu, na zabijeni a podobny veci jsou lidsti zombaci a kolegove z teamu. nevim proc by teamove mel byt slabej, kouzel ma mrte stejne jako dovednosti, ktere se vzajeme nijak nepopiraji imho.
    zakernost podporuji vsechny prevlikaci a schovavaci a prezivaci, kdo se umi shcovavat umi taky koukat a hledat schovane imho. lidr je predevsim ve spojeni s magii, kterou vyrabi zombaky z lidi.
    co se ostatnich kouzel tyce, tak jasnozrivost a jasnosluchost nejsou zas az tak slaba kouzla, coz se ukazalo pri Olomouckych hranich nekolikrat. levitate, poltergaist a stunball jsou kouzla na zametani stop a manipulaci veci z dalky, coz taky sedi k tomu ze neche jit do ohnisek boje.
    invisibilita je snad jasna, stejne jako konfuze.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: Hmm, nelibi se mi. Je divnej, nerealistickej, prekombinovanej a slabej.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Muzu-li nekoho poprosit o vytisteni, bude nasledovat vdek, kazdopadne projistotu ssebou beru kompa, takze pokud nekdo ma nejakej externi disk nabytej vecma, kldine si dam libit, sam asi vezmu externi disk s filmama a muzikou..
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takze tady je moje postava: http://patological.ic.cz/malachai/malachai.html

Trochu pribehu k nemu.
    Malachai je ve stinech uz nejaky cas, vlastne, kazdy kdo si pamatuje, kde se vzal je zrejme mrtvy, protoze on za sebou velmi nerad nechava stopy a svedky. Nerad dela spinave veci a nerad chodi primo do akce, na to si vzdy radeji najde nejake slabsi povahy, ktere poslechnou jeho charismaticky, manipulativni a urancivy hlas a jdou jako smyslu zbaveni treba i na smrt.
    Je tedy asi jasne a zrejme, ze nas hrdina nema prilis vycitek svedomi, nebo nejake treskute neprekrocitelne zasady, krom jedine, nebyt chycen a viden.
    Jedna jeho zasadni slabina je zavislost na tranqvilizerech potazmo na starodavnem, nyni uz ne zcela rozsirenem opiu a heroinu. Tato zavislost je natolik silna a pudiva, ze je nezbytne nutne, aby si Edward dal alespon 2x za den, pokud se tak nestane, zacne prave magicke peklo a zaroven Edward upada do tezkych abstinencinich stavu, provazneych krecemi, zvracenim a jinym fyzikckym stradanim.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jakoze zalezi na Tobe, bude nas tam jak psu a psi tam budou taky, ale zas klidne dorazit muzes, myslim, ze Hiena toho moc nenahraje a bude se tam bejt zasejc od odpoledne po dalsi den rano, takze urcite bude prilezitost si zahrat pro kazdyho. kdyz uz by by;lo hodne zle, Sorbak ma dalsi masterovani pripraveny, takze myslim, ze hrani bude.
    Jinak jdu si vymyslet postavu, pro pripad, ze bych hral jinak nez jako GM, koukam, ze je nedostatek kouzelniku, takze si podruhe v zivote udelam kouzelnika, jdu premyslet, pak to hodim sem.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mam teda dorazit, nebo ne? ;o) Jestli mam delat postavu. A jestli nas uz i tak nebude jak psu. Odpovi nekdo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JJ i ja se docela dost tesim na srazik :))))
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    A jinak se tesim na ty tvoje holky. Jednu jsem pekne dlouho nevidel a tu druhou jeste vubec. Vlastne neznam ani chrta...
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: No este abych se zenskejm staral o jejich hovnomet... Ja jedu hrat run, ne delat osobniho krmice, bavice, trenera a masera jejich rozmazlenymu pejsackovi...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jakoze ja jedu asi autem s Hienou a Miou, jinak musim vzit psy, takze nebrat Arnona jinak jej moje potvory roztrhaji, jestli muzu prosit
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    SORBAK: ja mozna budu mit neni to sice stoprocetni ale s vetsi pravdepodobnosti ho budu mit
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Ma nekdo naky auto? Mam naky shanet, nebo pojedem vlakem?
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OVERDRIVE: Hiena - doufam, ze to neni treti sociopaticky adept zabijak ;o)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Nebude nas tam nahodou trochu moc uz?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LOL i ja si znamenam, vsichni shadowrunneri padejte prosim na levou stranu :)

posledni hrac v teamu id Hiena
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    JVMLOK: Znamenam si te jako potencialniho darce organu. A prosimte, snaz se padat na levou stranu, posledni dobou je celkem poptavka po jatrech...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    no ja jsem pro ty motorky. akorat asi ne v arene ale takovej ten zavod ve stylu runningmana akorat v ulicich mesta a na masinach. asi sem na tom ulitlej. ja mam v hamburgku zavod na clunech v kanälech pristavu na Labi, nicmene naplavec Zacharias se podobnym legrackam nejspis vyhne :)
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    SORBAK: se musel prejmenovat :)slo po nem moc trpasliku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam