A DOST KURVA, jak maly deti na pisku, nemuzete si svoje vetny vetrny mlejny mlejt nekde jinde? Navrhuju postu.
Jsem rad, ze jsem se tu celej den smal az jsem padal ze zidle, ale tohle neni sranda. Musim rict, ze chapu CHORCHEHO, ale i SORBAKA.
Sorbak ma vyjasnenej svuj svet, na muj vkus je to obcas tak trochu mimo, nemam rad nektere prilis jasne pristupy, ktere zavadi uz jen kvuli tomu, ze mam tendenci vsechny jasne veci znejasnit, aby se dalo daleko vice improvizovat. Nemam rad hadky o kostku, kde mi na tom zalezi i nezalezi, nemusim mit vzdy pravdu v diskuzi, ale vadi mi, ze nemam vzdy pravdu jako GM, coz je projev Sorbakova EGA a to je bezesporu. Mnoho lidi si stezovalo, ze hadka o kostku rozebere atmosferu a dej. Nastesti tedka posledni dobou se to prilis nedeje, pac ja neresim kostky temer vubec, mam konecne postavy, kere si sve problemy nahazi samy, ja si resim kostky pouze za NPC a spol, kterych neni zas az tolik, abych se sam ze sebou musel hadat.
Chorche je z ty vetve hracu co miluji vsechno co je napsano a precejen nachazi veci, co napsane nejsou, popripade veci ktere napsane jsou, ale on si toho jeste nevsim. To je imho dalsi slabina ctyrkovejch pravidel a velke dostupnosti booku, pac nestihas vstrebat komplexnost celeho systemu. Ja si az po deseti letech uvedomil nektere veci a provazanosti ve dvojkach treba a strom dovednosti jsem s Olomoucakama bohuzel nehral snad nikdy i kdyz je to nejlepsi herni koncept v SR vubec.
No nicmene protoze tech veci, co by si CHORCHE pral je prilis moc a ma smulu, ze nepotkal me, kerej by o nich rad kecal, pokud by se nejednalo o kostky, ale sorbaka, kerej neresi co neni napsano, tal proste mlati hlavou do skalopevneho postoje a vyjasneneho ega. Souhlasim se Sorbakem, ze Chorche je otravnej a musi neco furt resit, hlavne na osobni urovni a vlaste resit staci. asi proto dostal ban a dostane ho kazdej, kdo bude tim tempem pokracovat, zavadim povinej tejden a dam jej i Sorbakovi, kdyz bude potreba, prvni krok bude ten, ze se deti pekne promazete. pak budu chvilku hodnej.