JVMLOK: no to sedi, jenze oni strkaj dopredu stejne me - a ja uz potrebuju ten fet, aspon ........... *snup*, trosku (zvlast u postavy, co uz mela na novacoke zavislost, zbavila se ji max na rok, ted podilnicky dovazi do sea prave kolumbijske... no a zas do toho kupodivu zuchla)
ad. pancir, ja uz tomu neverim, posledni dobou se to v Sea dost zmenilo - schanel sem na jesterku nejaky lepsi naboje (9mm) a ten blazen arab, ze by moh dodat do dne apds teda, ale ze toho musim vzit trosku vic, cca 1000 a to jeste s prirazkou (celkove prej 60tycek, ale z prodeje dracich stejku se to snad brzo vrati - kdyby neco, tak Tacoma, Nerazzurri Restaurant... presne ta, s tema 2ma trollama ve smokingu u vchodu) - no ale to aby me cert spral, kdybych tohle nevzal... a pak mi rikej neco o armoru a vlastne, posledni dobou sem si i ja navyk, strilet aspon do xichtu - neprustrelnou vestu ma kazdej ocas s plenama, helmu este ne a kdyz tu strikacku nenosis jen pro image, tak s tema soucasnejma vyprcavkama to neni tak nemozny, i kdyz asi trochu dobrej bejt musis, ale to je uz tvuj boj.... ;]