OVERDRIVE: ja vim, ze si to sorbak nepamatoval, a proto jsem napsal, ze jsem na rozdil od vas nebyl zhulenej a proto si to pamatuju jinak. Jestli hulis je mi jedno...
navic, to, ze jsem si mel nechat pulku akce, abych se mohl po vystrelu schovat, to jsem udelal, vystrelil jsem jednu kratkou, tys popsal, jak je typek rozstrilenej a zacal vypravet, jak me druhej dava pres plachtu...
K vystupovani jsi nas donutil na zacatku, kdyz nas zastavili ti typci - instrukce od "nasich pratel technaru" byly: ve vsem jim vyhovte a vse bude ok.
Postava mela edge 6 a mela ho pouzit jen v pripade, ze pujde do tuheho... promin, ale kdyz nekomu ukazu id a on mi chce zlomit koleno a kope me do ksichtu, tak pouziju edge... jinak jsem ho pouzil jeste, kdyz na me typek miril kalachem z bezprostredni blizkosti a muj "partak" zrovna vyprovokoval akci "nebo vas zastrelime", a kdyz jsem umiral... A navic jsem tu postavu chtel hrat jako face... ale k tomu jsem se nedostal, pac prvni vetu jsem nezvladl rict :o)
pro ostatni: ani jedno uziti edge (6) nebylo uspesne, abyste vedeli, jaky byl nepomer mezi utocniky a obranci...
A k nepochopeni, co je to technar: vsechny postavy, ktere jsou v sourcebooku (snad az na jednu) jako Sample Characters, muzou byt technari. To pro vysvetleni tem, kteri si budou delat postavu "technar".
Jinak jde predevsim o to, ze to, co me prislo krajne nelogicke, bylo pribehem. Nejde o to, ze to byl spatny pribeh... mozna byl dobry, ale to jsem nestacil zjistit. Kazdopadne jde o nepochopeni z me strany, o nedorozumeni mezi nami dvema... pristi postava uz bude technar, tedy typek s dvojkovejma dratama :o)