HIPPO42: chjo, kdybys radej prisel a hral, mohli jsme dat poradnej run, ne tady takovej CP dracak, mel jsem pripraveny hrani pro ctyri postavy a ne pro dve, zejo... alespon nejaky rozumny hrani. Kecu mas dycky plnou hubu, ale skutek utek.
ATOMOUSEK:
ja mam svedomi ciste.
jedine k cemu jsem vas opravdu domanipuloval bylo sjeti z dalnice, ale vzhledem k tomu, ze jsem si pripravil jako zacatek storky to, ze budete prepadeni nekde na ceste, pripadlo mi poetictejsi vas chytit nekde v prdeli nez na dalnici, co jako cekas, ze prijdes do hospody a dostanes quest.
K ostatnim bodum: odmitam tvrzeni, ze jsem kde porusoval pravidla nebo manipuloval. Naopak jedine ve vas prospech.
Ja vas nenutil vystoupit z aouta a vzdat se policajtum, o kterych jsem vam jasne rekl, ze v oblasti nejsou.
Nezastrelili vas rovnou i kdyz vam chteli sebrat naklad a nakladak, proste vas chteli zneskodnit a okradeny lezet na silnici. A poslal jsem na vas dva ze ctyrech, takze to bylo vyrovnane.
Oni nemeli iniciativu 16 a jejich kara nemela telo 28, zejo.
K definici technaru: zalistuj z5 auditem, kolik jsem jich sem dal. Snesl jsem, ze jsi si udelal 60 leteho dedka s vybavou: obleceni, chlast, kalasnikov, atombordel, nouzove zavazadlo... ehm.
Ze jsi rekl, ze si beres sestkovej edge jsem taky snesl s tim, ze jej budes pouzivat jen v nouzi. A kdyz jsi spalil prvni, aby ses vyhnul rane pazbou mp5 do kolena nerekl jsem ani slovo. Tolik k dodrzovani slibu. Ale jak rikam, je mi to relativne jedno co kdo hraje za postavu [relativne].
Ze jsi mi minule vycital nastrelovani se heroinem pri hrani chapu, obecne to asi neni pred normalnima lidma ok, ze mi ted vycitas hasis pri hrani ale neberu. Kdybych tam sedel se sodovkou, vycetl by si mi bublinky. Nebyl jsem zkourenej ani jina zfetovanej, hral jsem podle vsech pravidel, NPC jsem podhodnotil, kdyz bylo potreba, ptal jsem se Sorbaka jak se hazi dany hod, aby bylo vse ok.
Myslim, ze kdybych podvadel, tak on by se ozval prvni.
To ze nekdo jednal ve Tvoji akci neni ani dost malo pravda.
Rekl jsi ze se v uplnem krytu nekam plizis. OK.
Pak jsi vystrelil dve davky po typkovi a sundal jsi ho.
Takze zadna full defense, pokud tomu dobre rozumim, proste strelba.
Asi tak 40cm od hlavy, na korbe nakladaku, stal za plachtou typek, ktery videl umrit svojeho kamose, takze vzal a navalil Ti to, sice naslepo [ty kostky jsem si odecet] az par uspechu do kebule. Jakoze docela presne vedel kde stojis, kdyz jsi od nej asi tak pul metru vysipal dve davky, zejo. Zadny termo, hermo, dermo [nemluve o tom, ze pokud by byl vylepsenej, tak Te pres tu plachu uvidi jak na taliri, coz jsem zcela zanedbal].
Vazne to nechapu, co si jako predstavujes.
To, ze jsem rikal, ze hrat se budou questy, ne armady, porad jeste neznamena, ze se nebude strilet vubec. Jakoze co jinyho taky muze delat typek se seskovym edgem, kalachem a atombordelem, ze?
Jasny, ze kdyby vas prislo vic, bude se resit quest, kdy budete muset neco dokazat tak, aby to pomohlo celymu taboru technaru, ale byli jste dva, tak jsem udelal proste random encounter na silnici.
Mam Ti jako radit [sedesatiletemu vojakovi, gamemaster?], ze je dobry si nechat kus akce na to, aby ses skoval, poty co vystrelis?
Si nikdy nehral UFO treba?
Mam Ti jako radit, ze kdyz se skovas vedle nakladaku, ve kerym je zakempenej elf s automatem, ze to jako asi chytis?
Promin, ale to asi fakt ne.
Pokud jde o nuceni k vystoupeni v tovarni hale:
Co delate?
"Opravuju auto, jdu dozadu pro naradi, lepim diry, foukam prostrelenou gumu, rovnam zrcatka.", Sorbak.
"Hmm, tak jo, jdes dozadu k plachte, ta je napul odhrnuta a je tam jeden z tech elfu a miri na Tebe MP5."
"A KURVA, ONI TAM FURT ESTE SOU? Tak to sem jako nevystoupil z auta ani, ze."
"Hele prvni slovo plati, tohle si nech pro nekoho jinyho."
"Skocim pod auto a zarvu na Dedka, ze sou tady dva zmrdi."
povedlo se
Obrazek: "Vystupuju z kary a plizim se za ni, abych se podival, co se deje..."
Takze pokud vim, k zadnemu vystupovani jsem vas nemanipuloval ;]]]]
Takze se prosim uvedom, jsi rozmazlena naninka, co misto aby byla rada, ze si zahrala, knoura, ze chcipla, kdyz neuhrala taktiku malych poulicnich bojuvek. A chcipla naprosto fer, ne na nelecitelnou strevni chripku, ale na kulku v makovici, takze tolik k tem kecum.
HOWG.
Kdy dame dalsi hrani?
Tentokrat cekam, ze si udelas postavu technare ;]