Jinak prave na takovejchhle klubech je dobry prave to, ze maj presne atmosferu shadowrunu, jak dizajnem, tak muzikou, tak osadkou.
Jakoze minule, kdyz jsem tam byl prave jak tam byl i Hroch a Michal, tak jsem prave sedel pulku vecera s squatterama, pak jsem sedel s typkem, co se prave vratil z pakarny, kerej x let smazil kedru a y krat byl u soudu nebo sedel, za to, ze coroval [pritom to byl normalne inteligentni typek, neco takovyho by te nikdy nenapdalo, kdybys to nevedel], do toho hrala nejaka tvrad experimentalni elektronika a pak industrial.
V jeden moment me dva orci vyhazovaci probrali, jestli u sebe nemam zbran [nuz nenasly, jako zadna z ochranek, kerou jsem potkam vyjma letiste].
Za tu dobu nekdo nekolikrat ubalil speka, kerej se hulil bez rytualu a bez kecu jako cigaro, nekdo si dal se stejnou samozrejmosti caru ze zrcatka na stole a celkove veskery ty keci co se vedy klidne mohly byt planovani nejake podvratne akce nebo tak.
Squatteri delali propagandu undergroundu, kousek od nas sedeli dva typcy, do kerejch bych se teda ja rozhodne nesral i kdyz byli oba dreddati [zadni hipisacti katolici no], kazdou chvilku zavrtela zadkem nejaka moc hezka buchetka. Nekdo se libal u baru.
Zmena muziky a nejaka protisystemova propaganda jako vj produkce.
Tohle je proste shadowrun a underground dneska.
A takovej ten nazor, ze ja tem mladejm pubertakum dnes nerozumim.
To mel muj fotr, kdyz mu bylo ctyricet a posloucha kaju gota a hellenku, kdezto ja jsem poslouchal punk a ctyricet let starej bigbos.
Taky sem ho tehda mel za peknyho kretena, kerej vubec nevi o cem mluvi a myslim si to doted.
Mladi, at uz pubertaci, nebo my, jsou zdrojem inspirace a starsi generace by je mela vnimat jako sobe rovne i kdyz jeich nazory casto nejsou zrale... ale zas maj neotrely pohled na veci, neco co dospelosi clovek ztraci [to vidim i na sobe], takze sedet s pubertakama? no proc ne?
copak mlada, ruzova kundicka je horsi, nez stara hneda vytahana kunda?
ale, od kdy ;]