OVERDRIVE: "jako GM bych tohle nevolil jako nejakou prilezitost k dohre" : to se asi nebude tykat Pazu, tahle dohra, ale bude se to urcite tykat tymu na Madagaskaru kterej tam jeste nejakou dobu bude muset ziskat...(btw ten ostrov ma minimalne 5-6 zridel moci a celej ostrov je setsakra zakletej, popravde tahle skupinka tam mela svoje misto od zacatku nektery veci musela ovlivnit i vule GM) staci! jako priilezitost k dohre to neberu, ale nemuzes cekat, ze kdyz neco udelas, nevyvola to reakci. Pokud takhle "poskadlis" samana kterej je malem toxik a patri k ritualni skupine, je naprosto prirozeny, ze ti to neprinese nic dobryho...asi prave proto ji dave potom lecil, bo vi jak to u me chodi...jsem pomstychtivej parchant.
Nicmene nemam zadny vyhrady k tomu, co Pazu skusil udelat, byl to naprosto profesionalni pristup jenom to nevyslo... me by Dejv taky pekne sral...ale uz ho znam tak vim ce se od nej da cekat. V dračáku, když útočí těžkaá jízda skupinky, je dave schopný mezi ně a nepřítele vyčarovat plochu pekelnyho ohne, a spocita si to tak blbe, ze jim musi projet rozjeti valecnici skupinky. co bys na to rekl. Tomova postava mu tenhkrat malem urazila hlavu, bratr ho na posledni chvili zadrzel, uklidnil a pak dal davovi delo ze malem spadl z kopce :)
Na hlavu se pancir nepocita...krome toho 10bodovyho tvrzenyho pancire (coz znamena 20 bodu proti zbranim, 1/2 apds) ducha kterej ji kryl uplne celou... ale dost uz, sehrany to bylo napicu a ja v tom taky trochu zaplaval, nebudem si jednou veci kazit celej run. Co se Dejva tyce, ma i silny i slaby chvilky, hlavne ma k reseni dost jiny veci a jak jsem se tam s nim bavil, jde mu o kontakty a spojence kdekoliv je muze sebrat (a ver mi, vi dobre, proc to dela)
Nastenka je dobra vec, trocju jsem o tom premyslel a myslim ze to udelam tak, ze sem hodim nejakej vypisek pojmu z kazdyho sourcebooku, co prelouskam a co z nej vyberu pro svuj svet...vsecko se tam stejne dat neda, ale mohlo by to vytvorit dobrej background. + samozrejme vypisky pravidel a muzu tam dat i priklady souboju v ruznejch rovinach a mix, at vime co a jak se pouziva...aspon se pocvicim a muzem se pohadat driv, nez zacnem hrat.