SORBAK: jj dobre.
Dneska jsme shadowrun po skype zrusili, pac jsem se presnoc vyndal, ukazal se krastak [ma holou makovici, ale svuj udel snasi s klidem a prehledem az se sam divim, ja bych se posral v kine]. Kazdopadne bych jako nekdy zase zahral i s Prazskym preborem.
Uz jsi v Prase? Dal bych mozna jen tak, ze by ses zastavil u nas tedy [ty, ja, praw, trz]
Jinak uvazoval jsem nad pistolema vs samopalama a utocnejma puskama. Kazda moje postava, krom Vlada, ktery byl UZI fanda, pouzivala typicky pistole. Od te doby co jsem z toho strilel z obojiho, vim, ze pistole ma velke nedostatky ani ne tak v kadenci strelby, to nemusi byt problem pokud nejsi na bojisti ale na ulicich, ba naopak. Problem je predevsim v ovladatelnosti. Ona ta vetsi padla maji mensi zpetny raz, coz vede zvlast u me, jako vechytku slamy, k tomu, ze z nich dokazu i single shotem [resp. aspon dvema ranama] trefit alespon lidskou postavu. bez zkusenosti.
s pistoli, konkretne K100 a glockem 30, jsem netrefil ani tu, dalsi ranou, prvni jasny, ta vetsinou sla do tela, ale druha je proste rozhozena... dat "semi-auto" davku je uplne unreal pro me, pac mam slabe ruce. kdezto i z padesatosmou, kera kope docela fest proste dam z 18 ran 12 do postavy.
Touzim zastrilet si s P90.
Jinak at to tady zas neni military krafani, tak pridame trosku beckove atmosfery, kterou ma gamemaster tak rad ;] [neco jen tak k UZi, zbytek proste ulice seattle, prase je z Ruska ;]
MMchodem k dobremu Vertigova hystorka o tom, jak rusaci na silvestra na vysokoskolske koleji se ozrali, vbehli do pokoje ke sprtum, nacpali sprta do krabice od televize, podlozili jej hromadou petard a rachejtli a s predstavou Jurije Gagarina jej hodlali odeslat na mesic, ci jeste dal. Veskutecnosti zkoncil o 7 pater niz ve stavu, ze by jej vlastni mama nepoznala. To jsem si proste nemoh odpustit. Takze tedy Marfuska s Uzi na prasatku, hyje detku, naval prachy a zenicha!! ;]
Tak tedy zmarovanej a zrakvenej, se loucim dnes se shadowrunem, zacina me to ovsem bavit cim dal vic. Predbezny termit skype hrani: pristi weekend, pac mam stejne support a musim hnit doma.