BLOODRAT: je mi jedno v jakem formatu postava prijde, jen pokud jej prectu a pokud prijde postou...
jinak nerikal mlok nahodou, ze sem da link na ten generator, co ma moznost hostovat zaroven postavy v nejake netove db? to by se mi docela hodilo, nejak jsem nezaznamenal pri te diskuzi link... dal bych jej pak do zahlavi...
Mam prosbu, udelejte mi tady kazdy nejakou predstavovacku sebe jako hrace.
Tedy chci vedet nejake jmeno, jak vam mam rikat, klidne prezdivka, ale kazdy z vas ma jiny skype, jine jmeno tady na nyxu a pochybuju, ze nekoho mama pojmenovala BloodRat [jestli jo, tak bych se rad poznal s jeho mamou ;]
Takze ja jsem Overdrive na nyxu, slysim na prezdivku Spider, jmenuju se Tomas Petru a muj skype je overdrive_idoru, kdyz budu hrat postavu, bude to kouzelnik a bude se jmenovat Edward Ka-Spell, zaroven to bude muzikant [dohledejte si na youtube to jmeno a taky kapelu Legendary Pink Dots, kdo nezna]...
Vzor navstivenky:
=============
Jmeno: Tomas
Email: tepetru@gmail.com
Prezdivka: Spider/Overdrive
Postava: Kouzelnik - muzikant, Edward Ka-spell
Vizual postavy: John Constantine, brit, blondak v balonaku, chain-smoker, protivnej cinickej zmrd, hermetik Crowleyovska tradice
Kdyz bych mel moznost, budu se stridat s id Blood_Elf, ktery taky hraje kouzelnika, pokud dobre chapu... to by melo byt v pohode.
Jinak mam prosbu: pres pracovni dobu v Prazskem case mi nepiste po skype/icq/google-talk/facebook nebo tak, ohledne Shadowrunu, od toho mam 2 skype, kdyz me vidite na soukromem, tedy na overdrive_idoru, znamena to, ze jsem schopen a ochoten komunikovat, ze mam volny, cas, ale kdyz me vidite jen na pracovnim skype, nebo na facebooku, nebo na ICQ a v Praze je pracovni doba, tedy 9-18, tak prosim piste maximalne tak emaily na tpetru@gmail.com