• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    AAAAAHAAAA. Done. myslim :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    BLOOD_ELF: ehm...jak to myslis prepnout na shadowrun????
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    aha. gmail :p
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Overe, pls soupni odkaz na ten kalendar do zahlavi at se to zjednodussi, nemuzu najit odkaz v prasi :p
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    kua. v nedeli jsem byl nachystanej :)
    BLOOD_ELF
    BLOOD_ELF --- ---
    Nebylo tam nic. Musis to tam prepnout na Shadowrun a napsat se do komentu. Pokud to napises jen za sebe tak to tam vidis jen ty.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    no ja se napsal na vikend ze mam volno ale nic se neodehralo...
    takze bud jsem se napsal blbe a neni to videt jak jsem si predstavoval
    nebo neco jinyho vstouipilo pomedzi nas :)
    BLOOD_ELF
    BLOOD_ELF --- ---
    Jak se chcete jinak domluvit?
    BLOOD_ELF
    BLOOD_ELF --- ---
    Sledujete nekdo ten kalendar nebo sem to porad jen ja a Overdrive?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    sowhazzup? :p
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    U mě neděle volná.
    BLOOD_ELF
    BLOOD_ELF --- ---
    Tak jak to vypada s hranim o vikendu? Potreboval bych vedet, protoze jinak nevim jestli budu u kompa.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JVMLOK: jojo s tim exportem souhlas, ale na to ze jedu widle, tak si za poslednich x let byl jedinej s chummerem, co me donutil nainstalovat frameworks a to mi zas rozmrdalo tolik veci... :)
    v kazdem pripade kdo chce muze chummera pouzit a pak to z nej vytahnout treba v html a to uz je v cajku pro vsechny, ne?
    du zas o dum dal, nejak to nevypada, ze by po praglu nekdo jeste hral SR po stole ci hospodach, jednou za rok ci 2 me to vzdy zas nalaka a nejsou lidi, cas, ci kompatabilita
    tak good luk
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Je to otázka jednoho řádku, posílal jsem to už před časem na fb...

Kdyby někomu z linuxáků nefungoval Chummer, protože mu chybí ve WINE Frameworks, tak to řeší tenhle skript v terminálu:

bash winetricks -q dotnet40
    Po proběhnutí to po vás bude chtít stáhnout a umístit soubor do chatche a znovu spustit skript. Pak už to šlape jak má.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: chumer umozuje export do vseckyho moznyho, takze ho nehazejte pres palubu. ale je pravda ze potrebuje.net framework
    BLOOD_ELF
    BLOOD_ELF --- ---
    Jinak pokud butede psat do kalendare nepiste to za sebe, ale prepnete si a pisto to jako ten Shadowrun jinak to neuvidime. Prepnete si v zalozce calendar na ten SR event a pak to uvidime vsichni. Dikes
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    prosimvas neposilejte mi postavy ve formatu Chummer, nepouzivam windows, a rozhodne nebudu resit jak dobastlit do Linuxu Microsoft framework, ok?

Takze textaky, tabulky v nejake verzi excelu, idealne HTML, at se to da dat na web... tak neco. Ale ne binarni soubory z podivnych softu.

Kuju.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    AMEK: AMEK: ok, pocitam, ze s Tebou zatim nemame pocitat...
    AMEK
    AMEK --- ---
    Jo a na skype bych mel byt pod nickem the_amek, nicmene zatim nemam zadne soukromi takze jsem neustale offline. Pripojovat se zrejme budu jen na herni seance.
    AMEK
    AMEK --- ---
    Ahoj. Ja to minimalne do vanoc nerozjedu. HW problemy. Nicmene intenzivne resim novej comp. Takze na me necekejte. Snad bude moznost pridat se pozdeji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam