• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: spino
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Přidal jsem pár lidí na nástěnku, co jsou nějak v databázi, ale bude toho asi o dost víc....
    SMETI
    SMETI --- ---
    jojo REVIVE jsme já a ID Doghead

jináč po novym roce vyjde muj elektroindustriálněambyjentní projekt ofycyjálne pod aliens productions
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    smeti je uz i artist jo :) hmm gratuluju...

jinac ja
    http://www.discogs.com/user/dialect

LOPIK
    LOPIK --- ---
    A schwa taky... Jdu to dát na nástěnku :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Smeti: To seš ty? Frohikey by se nám moh taky pochlubit...
    SMETI
    SMETI --- ---
    http://www.discogs.com/artist/Revive

tááák zatim jenom jeden track na kompilaci ale po novem roce bude cele album projektu anhedonia .)
    ABU
    ABU --- ---
    kvasa jede:)
    FALL
    FALL --- ---
    od kdy mas mensi want list nez collection kvaso?;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Výhoda discogsu je v tom, že ty informace jsou v rámci možností maximálně přesný a neotravuje tam ten balast okolo... (jako že jsou spušťěný už 18. fandovský internetový stránky, který jsou ale ve skutečnosti kopie těch druhých co jediný fungujou atd...)
    FALL
    FALL --- ---
    hm, mit nakou takovouhle databazi cesky music by asi chtel mit kazdy, ale:

- vetsina veci tam zbudou pekny shity (pac dobry cesky hudby za poslednich padesat let zas tolik neni a helenka s hanickou vydavaj album every year...)
    - to samy se ti stane s forama, zacnou ti tam list uchylaci co poslouchaj ceskej pop, nemaj co delat, sedej v invalidnim duchodu doma u lajny a chtej vsechny prudit tema svejma srackama...
    - a furt zustava otazka, jestli to, ze podobna vec je na trech jinejch serverech a ty to chces "dublovat" jenom proto, abys to mel najednou "fora + databaze + vsechno jen cesky", stoji za namahu
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    No, prve ja jsem to nemyslel to mit u sebe fyzicky, ale proste aby to byla databaze interpretu a vseho okolo, neco jako http://www.supermusic.sk ale trosku vylepsene. Stejne ted nemam moc casu, ale pokud se do toho pustim, ozvu se :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Poreferuj.. já jsem si stáhnul od něj jen nějakej ghetto/booty mix a ještě jsem si to ani nepustil (ztratil jsem Flash Disk a v práci to moc nejde..)
    FALL
    FALL --- ---
    (a propos by me zajimalo, jak ted pacou micha, slysel jsem ho pred peti lety v radosti s efektorem a bylo to takove profesorske, hodne "abstrakt" techno, zadna diskoska pro deti... asi neco stahnu)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Fóra na Discogsu - kapitola sama pro sebe. Ale jsou tam hodně zajímavý lidi, co občas (když neflamujou) píšou zajímavý věci. Osobně doporučuju sekci Mixes, kde v současný době probíhá velkej souboj mezi Frankie Bonesem a Pacouem, který se nesnášej (Pacou tam machroval na Bonese a ten zas na něj :-)), takže tam sypou obden nový mixy. Dál je hodně užitečná sekce na identifikaci tracků, kde jsou opravdu schopný pomoct i v zdánlivě naprosto ztracených případech. Technický fórum je taky užitečný.
    ABU
    ABU --- ---
    masiruj, lopiku:)
    treba me este zasvetis do fungovani for:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KEVIN182:

Od toho je právě Discogs - sice tam nejdou dávat linky (důvod je prostý - za pět let většina linků nefunguje a proto se tomu bráněj) ale jinak je to přesně to co potřebuješ. Není problém zadávat tam český věci. I všechny možný starý desky a rarity - každej tam bude jen rád. Podmínkou jen je, že bys to měl mít fyzicky u sebe.

Je teda pravda, že to není moc podrobné, ale základní informace tam jsou, recenzi nebo nějaké smysluplné informace můžeš dát jako koment..

Jinak přidal jsem další lidi do seznamu, díky všem, že píšete :-)
    VIK
    VIK --- ---
    FALL
    FALL --- ---
    KEVIN182: a je otazka: Ma to smysl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam