• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    NAILER
    NAILER --- ---
    naaajs :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A taky pan šu vědel jak Wu zavidí a jak je nešťastný i když sám neví proč. :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Můj mistr vyprávěl rád tuto historku - Ke krasné zahradě přišel ctihodný pan Wu a jeho chytrý rádce Šu. Cesta ale vedla skrz nízkou branku, kde bylo třeba sklonit hlavu. Pyšný člověk Wu to neudělal. Moudrý Šu ale dobře věděl že tím, že hlavu skloní, o nic ze své důstojnosti nepřijde. Proto do zahrady vstoupil a těšil se z její krásy a nádherných plodů. Když se vrátil, pan Wu dělal že nic. Pan Šu ale vědel, že je opět o něco bohatší.

:-)
    NAILER
    NAILER --- ---
    to, ze neco delas dobrovolne a zadarmo este neznamena, ze to nemusi mit formu a nemusi to dodrzovat naky pravidla a ze nad tim nebude nikdo dohlizet :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    vsak vono se takovejch najde ... :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    :-)))) Napiš jim to do fóra...nebudeš první ani poslední.

Někdy je to hold pakárna, ale chce to trpělivost a pevný nervy.

A tričko nemám.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    zarucuju ti, ze z ty kytary bys tam neslysel ani hovno :) napsat kytara by byla ohromna mystifikace. kazdopadne ted si je vychutnavam... co s tim udelaj... prekerni situace hadam... mno jednou jim to muzes rict, ze prisli o cloveka, kterej jim tam moh kurva nasrat rls az by jim spadlo sql-ko - ale meli smulu, nasrali ho :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    U tebe byly dvě problematický místa -

1) Guitar noises - teďka se snažej o to, aby byli jednoznačně poznatelný nástroje - příště zkus jen guitar

2) To s tim (track 1) - já to ještě nikde takhle napsaný neviděl....

Jinak hodně pomáhá vyplňovat políčko u zpráv pro moderátory (tzn. napíšeš jim jak si to myslel, různý linky apod... - ušetří jim to hodně práce a proces schvalování se dost urychlí)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Frohikey - Já tam jen psal, že k tomu dávaj masku. :-)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: to mi pripomina, ze sem tu desku vcera hledal a nemoh ji najit :)

LOPIK: ten debil co to schvaloval me, by ti todle refusnul. proc tam nemas odkazy na ty lidi... Nadaud a ostatni sou normalne na discogs. ses linej? nebo mas jen tricko "i love discogs" a hodne stesti?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Dneska jsem zažil nejrychlejší schválení updatu - cca hodinu - (http://www.discogs.com/changereq?id=1318735). a pak že to nejde :-)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    souhlas
    NAILER
    NAILER --- ---
    taky ta premium verze nestoji moc, jsem o ni celkem uvazoval, uz jenom kvuli podpore
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: si to tam milerad addnu sam, az se mi ta deska dostane do pazoury :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    o to nejde... cenzurovat debilni prispevky beru. ale se mrkni, kolik jich je ted? ani prd... a vetsina sou jeste zarezy pred cenzurou. jde o to, ze to lidi omezuje tak na prdej. za prachy to daj bez probu - se mrkni na imdb. proste pomalu to pritvrzuje. oproti zacatkum ubylo nepresnosti a debilit. ale furt je tam toho dost. vic by se mi libila wiki cesta. se treba koukni na profil vitalica lol
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    S tim fixováním je to tam tak udělaní, že oni fixovat právě nemůžou (to můžou jen "editoři") a těch je pár.. S tim schvalováním commentů... chápu důvody proč je to tak jak je (aspoň to má nějakou hlavu a patu). Za prachy to nedaj.. (pokud si teď koupíš tu "premium" verzi tak je tam navíc minimum věcí.)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    LOPIK: me to sere. protoze voni by to mohli fixnout behem minuty a ne me jebat abych to cely addnul znova. za chvilku to daj cely za prachy stejne. a jeste me sere minimum commentu u releasu... to je taky tou jejich cenzurickou.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    S Credits je to oser asi vždycky...

Ale jak si to tam připsal, tak to se nedivím, že ti to refusli...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    http://www.discogs.com/release/416046

hm koukam ze uz si to nakej clovek nastavil ze to ma...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    jo obcas je to peklo. a co mi jednu vec refusnuli, tak big f.o.

to sem tam jeste ja debil pripsal kredity "Guitar Noise - Mark Morgan (tracks: A1)" a dockal sem se podobnej kecu...

Move Mark Morgan to the tracklisting on A1 only, and change the credit to just "Featuring".

cimz bohuzel naila prisel o moznost pridat si do sbirky @ discogs muj darek k vanocum :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam