• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    LOPIK: vazne... fakt nevim zda ti neposilaj nakej fet postou "I LUV DISCOGS"... ale ted mi rekni vazne - myslis ze todle je spravna cesta?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    No ono jde taky trochu o to, že když tam moderátor vidí, že něco submituje někdo jako mayday, kterej tam nasubmitil už asi tisíc desek, a většinu z nich bez problémů, tak mu ten hlas dá, protože předpokládá, že už si to zkontroloval sám a nebude tam mít napsaný třeba jinak credits, než někdo kdo tam dal pět desek a nikdo ho z těch moderátorů nezná...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    FALL: mno... razim podobnej pristup. ted mam 2 pending a jednu draft (bc of that fucking limit). ale pristup moderatoru je fakt dementni. jeden me ted dostal v tom revision at tam dam presny datum "protoze to snad bude v poradku, protoze je to datum kdy vysla CD verze" (nebudu rikat ze todle kryti je dost vyjimecny, takze at zijou zpraseny informace)

a navic schvalujou jen veci svejch znamejch... zacarovanej kruh - moderatori s friendama maj confirmation date vetsinou stejnej jako submit date. a lopik radi at sem pokornej pred takovejma dickama? to by bylo hodne smutny.
    FALL
    FALL --- ---
    mam doma asi deset veci co jsem nenasel (mozna uz se to zlepsilo, nak jsem to necekoval posledni dobou), ale za namahu mi to zatim nestalo. Predpokladam ze me ted zacnete nadavat ze borim myslenku discogsu, ale ta procedura pridani a podobnejch veci me tak otravila ze mi muj cas za to zatim nestal. Verifikace pridavanejch veci od adminu je samozrejme nutna vec, ale tyhle lidi jsou podle me asi permanentne zhuleny a co tam delaj nebo spis nedelaj nechapu. Nekdo to zere vic, nekdo min, ja jsem jen user.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Není zač, jsem rád že to někdo ocenil :-) jestli psychokillera nemůžeš najít, tak ho tam přidej (ne jako třeba já co tam už přes rok nic nedal...)
    NYCK
    NYCK --- ---
    diky za klub, jinak bych discogs vubec neresil.. ale takto si udelat poradek ve sbirce to je supr. ale p.v.o. - psychokillera jsem si tam nenasel. fak dobré
    FALL
    FALL --- ---
    ty lidi neznaj nyx, to je cely

(rikam ti dlabat na to frohi a modlit se ze neskoncime ve svejch brlozich jako Frankie, mno)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A s těma fórama máš celkem pravdu, furt se tam poslední dobou jen hádá asi deset lidí....
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Diakrytika se teďko vychytává na celým Discogsu, snad si to tam nějak udělaj.... a Frohík pořád nemůže projít tou brankou.. :-)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    FALL: no jo, ale stve me co z toho stava a nekriticky halekani nekterejch lidi. ty ve tam uz jen par lidi honi ranky, na forech se taky deje prd - prumernej klub na nyxu a la "voholila sem si pipku" dela 1000x vic prispevku... ted nehodnotim kvalitu, ale na discogs stejne vsude jen vopruzuje bones, kterej jaksi zapomnel vylizt z toho svyho brlohu uz pekne dlouho a leze mu to na mozek
    FALL
    FALL --- ---
    FROHIKEY: jsem predpokladal ze to s Lukaskem konzultoval diak, ne? Jako jsou tam naky ctverce ci co, nechapu jak nekdo muze napsat ceskou diakrytiku na netu...;)

FROHIKEY: nemusis tomu verit, "just use it" jako ja, za nic vic to myslim nestoji
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    minimalne nebylo asi nutny mu podelat jmeno v profilu :)))

"one person project of LukᚠNovotný"
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    chtelo to aspon nakou decentni korekturu... to schvaloval nakej masa bob ne?

ja furt cekam... jednu rls sem ted musel opravit - protoze 12 != LP - holt demence. a docela me sere to elitarstvi uz na discogs. viz. tickets... vetsina lidi ceka a pak tam je particka co si schvaluje navzajem veci. fakt humus. schvalne mrknete na nove pridany veci vzdycky jak dlouho se cekalo na confirmation. ale cinan lopik stale lesti pyje a neda na discogs dopustit... wake up, baby :))))))
    FALL
    FALL --- ---
    hm, myslim ze vetsi esa maj kratsi koment pri jedinym releasu... gut!;)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    tak dneska mi pridali komentar k Cypovi

http://www.discogs.com/artist/Cyp
    QUASSAR
    QUASSAR --- ---
    no tyve POP je to posledni co na discogs chybelo :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějaký novinky:
    Technický věci: Je zavedenej Unicode, takže by měli odpadnout různý problémy se znakama. Testuje se nový formulář na zadávání releasů (změna je v tom, že to celý už neprobíhá na serveru, takže to bude snad rychlejší).

Dál si jde zaškrtnout jestli chcete být moderátorem nebo ne (pro jednodušší "nábor"), ale to se nás tady asi nikoho moc netýká.

Potom drobný změny ve fórech - nejde editovat posty na který někdo odpověděl.. i když to se asi ještě změní..

A hlavně přidán žánr Pop

We have just turned on the Pop genre here at Discogs. It's been a bit of a funny one for styles this is the following style list:

Europop
    Schlager
    Ballad
    Chanson
    Music Hall
    Vocal
    Novelty
    J-pop
    Enka
    Karaoke
    NAILER
    NAILER --- ---
    kdyby pridali veci, co mam pending, tak taky :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    hehe kdyby mi nedali ten fucking limit, mohli mit hotovo uz :)
    FALL
    FALL --- ---
    bude primy prenos teto historicke chvile na CT24?!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    499,981 releases - už jen dvacet..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam