• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nailer: Všichni si tam hlavně pochvalujou ty zelený a červený puntíky, co se ti dělaj podle toho jestli tu desku máš ve sbírce nebo ve wantlistu...
    ABU
    ABU --- ---
    FROHIKEY: tak to beru

NAILER: ... hmm
    NAILER
    NAILER --- ---
    ABU: co takhle si to najit? http://help.discogs.com/wiki/Advanced

What features do I get with Discogs Advanced?

* No Ads - Ads will disappear if you are logged into your Advanced account.
    * Bookmark Favorites - bookmark your favorite labels and artists. Favorites are listed under My Discogs for quick access.
    * Discogs Alerts Newsletter - receive a daily or weekly email with a list of all new additions that you may be interested in. Alerts can be based on your list of favorites or releases in your collection.
    * Advanced Collection Features
    o Track multiple copies of a release.
    o Organize your collection into custom folders. Your folders are private and not visible to others browsing your collection.
    * In My Collection / Wantlist Indicators - on all Artist and Label pages, items in your collection will have a green dot next to them, and items in your Wantlist will have a red dot next to them.
    * Priority Web Request Queue - during periods of high traffic our load balancing software will service your requests before the others, guaranteeing you the fastest possible page loads.

konkretne me berou ...
    In My Collection / Wantlist Indicators
    Advanced Collection Features

a za $12 ... ... ... ...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    duvod je support projektu... alespon u me a u naili bych to videl podobne
    ABU
    ABU --- ---
    hmm..idioteque na desce..hmm..

NAILER: duvod konkretni?
    NAILER
    NAILER --- ---
    a boxcutter :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SLEEPY: taktez zajimava sbirka... nejvic potesil styorofoam, nejvic prekvapil toecutter :)

NAILER: jo ja taky. aspon by prestali furt kerovat curibrkove
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    NAILER
    NAILER --- ---
    cim dal vic uvazuju o tom advanced accountu .. zas tak naky velky prachy to nejsou
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bananaboy: Tohle jde jen při zaplacení Advanced Accountu - ale jde to udělat tak, že se registruješ pod víc účtů...
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no ja myslim ze to ani nejde
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    Zdar, taky bych si rad sepsal sbirku, ale namam tak zmaklej discogs, kze nevim jak zalozit pod jednim uzivatelem ruzny sbirky - techno, break, dnb .... poradte prosim . diky
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    no ja se zas tak nedivim,vim ze se tu dela hafo zahranicnich desek,jen u tech spiralu mi to prislo zvlastni..
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    STEMBUS: mam dojem ze krom LUKORa se nikdo moc nedivi. spis se divim kdyz neco razeny v lodenicich neni :)
    ABU
    ABU --- ---
    presne..
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    byste se divili co vsechno je pressed in CZ (lodenice), jeden známej dělá pro loděnice jakožto pobočka ve skotsku, kde se zaměřujou na pressed CDs a co všechno mi vyprávěl vo starý/nový loděnici....tak takovejhle gigant nema moc v evropě obdoby....
    NAILER
    NAILER --- ---
    FALL: no vsak jo ... otazka neni jenom ceny, ale treba kvality masteru / takovy ty razici matrice atp...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Fall:No dyť jo... hranice je 95.34%
    FALL
    FALL --- ---
    glosa k ankete: nevim co to je "skoro vsechno" a "malo" nerkuli kde je hranice, dal jsem "skoro vsechno" pac discogs pouzivam nejen na veci co chci koupit a nasel jsem zatim 99procent veci co jsem hledal. Mam doma asi 15 kousku co jeste pred rokem na discogsu nebyly, ale nemel jsem silu se srat se submitem, mozna uz je tam nekdo nahodil, myslim ze to ted docela frci, ne?
    FALL
    FALL --- ---
    NAILER: jako ze catnr maj strojove vyrazeny kolem stredu a ne pekne byskrably jako UK/US placky? Jo, to je nudny, ale za tu cenu se to da skousnout myslim...;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam