• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: editovat na discogs? se precti jejich stranku o stylech - tam v tom je bordel jak krawa, zbytecny resit - navic by me uz asi po tydle provokaci uplne vykopli - tak rekni priklad? nerikam ze je to domena, ale ten vznik je hodne danej rozsirenim laptopu a vyvojem audio softwaru a neodmyslitelne k tomu patri "trendy design" ...
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: propojovani vizualu, textu a hudby neni domena jen IDM ... a IDM je vzdycky o propojeni vizualu, textu a hudby? to si nemyslim, resp. u hromady veci jsem to nenasel nebo o tom nevim ... kazdopadne bych skatulky a reci okolo nechal bejt, pokud se vam neco nezda, nemusite nic rikat a muzete to zeditovat, ne?
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    "v hlave neco min" - nemyslim inteligenci, nez me zacne nekdo zas chytat za slovo
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    FALL: proto to bylo v uvozovkach
    NAILER: chtel sem neco napsal, ale je to zbytecny. jo idm je o propojeni vizualna/textu/hudby... tak nejak nechapu kde to vidis u tydle veci??? a pokud to nedokazes rozlisit - tak staci jednoduchej test - rict si jak dana vec vznikala? udelal prvni loop smycku beatu a pak tam napatlal zbytek a nebo mel v hlave neco vic nez hopsajici dav a pristupoval k tomu komplexne? (tim nerikam ze ten nebo ten zpusob je ten spravnej)
    FALL
    FALL --- ---
    NAILER: random pobavil, zbytek uz min...
    NAILER
    NAILER --- ---
    muzete to kdokoliv zeditovat :) ta disko strana me vubec nezajima (na tu sem pri editaci uplne zapomnel), ta druha strana (remix) mi uz do toho zapada. jinak, hauzik to neni. nebo byste nekdo rekl, ze zerodb delaji house, four tet breakbeat a lfo techno? i IDM muze mit 4*4 kopak, ne?

prehnane to obhajovat rozhodne nebudu, feel free to upravit zanry, jenom "intelektualni invence" je dost relativni pojem a uz jsem davno vzdal hledani cehokoliv hlubokyho v jakymkoliv elektronickym bouchani. jediny, kde by to tak mohlo bejt, jsou nejaky multimedialni konceptualni projekty (treba hudba, obraz, text), pac divny zvuky muzes dve hodiny "intelektualne" kroutit, nebo zmacknes random, nasadis brejle a reknes, ze to je intelektualni... :)
    FALL
    FALL --- ---
    FROHIKEY: (glosa) idm bych nespojoval s "intelektualni invenci" pac je to tezko meritelna kategorie. I tak ma ale dost znaku na to, aby se dal jako smer trochu vymezit.

NAILER: ehm, mel jsem za to ze elktornicka forma jazzu s vlivy elektra (elektrofunku), housemusic a dubu je nujazz. A ten bys tam tusim nasel. Pokud to je zpivana vec s 4/4 kopakem a najazzlym sagem/trubkou, je to funky/jazzy/vocal/rikejsitomujakchces ale house. Zadna veda. A ikdyz tohle neznam tak mozna frohika chapu, pac idm ani pro me neni skatulka kam nacpu "cokoliv co trochu zakopavane boucha, je nove a nezapada jinam". Mno.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    jo abych nebyl uplne zlej... tak z teoretickyho hlediska je jakoby vse ok - protoze IDM kombinuje elektroniku, electro, hiphop, jazz a techno :) ale proste kdyz si to poslechnu, tak mi to nesedne u tohodle... chybi mi tam "intelektualni invence" :)))
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    1] neznam jedinou vec oznacovanou jako IDM ktera ma rovnej beat...
    2] na prstech jedny ruky spocitam veci co sou tanecni
    3] todle je normalni electro-housy popina (a podobne je oznacena vsude kde sem nasel ukazky) s nakejma rekneme jazz prvkama... ale ja bych spis rek funk. kazdopadne bes, ten vokal je prisernej, zvuk a rytmus psanej pres sablonu, pokud clovek neumi zaradit, je tam kolonka experimental
    4] jen tak dal - jeste pockam na nakej peknej clanek o IDM od nakyho lokalniho "novinare" s cross-zanrovym prehledem, pak se vodstehuju :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    jo, pravda, bsajda je disko a cely je to do popicku :o) a to vsechno muze bejt idm, ne? :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    mmj taky na zaklade jejich predesly tvorby
    http://www.discogs.com/release/291474
    NAILER
    NAILER --- ---
    proc idm? protoze to je uplne nezaraditelny do jinejch zanru, je to sice jazz, ale muzes vybirat pouze zanry v elektronice, ne? je to takovej electro-idm-jazz s velice peknym coverem .. no co bys cekal od noru? :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    nechci rozject flame [diky tomu sem taky unbooknul vsechny hudebni kluby], jen chci slyset alespon jeden argument, co to podpori. just curious.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    IDM? to je provokace?
    NAILER
    NAILER --- ---
    norskej release pridan ... :) celkem rychly
    http://www.discogs.com/changereq?id=1674334
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    to urcite nejsi. jen je proste mam moc zazrany v palici :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak to sem asi hudební analfabet...

Ještě napišta, že máte oba doma kompletní diskografii KLF a všech přidružených projektů (+ že máte oba nahranej ten jejich film co nikdo nikdy neviděl) a začnu lehce kroutit hlavou..
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Book! Mě by Ford Timelord taky napad okamžitě ;-D

MAKE LOVE/RB
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mně ne, no...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    asi sem uchyl, ale klf me napadli taky hned
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam