• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    jinak teda, tady sem dal dokupy veci co sem posbíral v dobe kdy sem začínal...kdyby měl náhodou někdo o neco extrémní zájem tak je možná možno se domluvit :)))

http://www.discogs.com/user/stembus2
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Docela dobrá věc:

http://www.opera.com/products/mobile/operamini/

Opera mini - html browser pro mobilní telefony.. jde to i na mý plečce Siemens MC60 a při troše trpělivosti je možný discogs rozchodit i na mobilu.. Takže až budete někde hrabat v krabici se starýma White Labelama a obskurníma osmdesátkovýma deskama, vzpomeňte si na to..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    a 2 desky depechaku tak nepovidej zkratka si neprisel :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Sakra a já to s tebou měním za nějaký kraftwerk... :-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja premejslim ze si budu muset se sbirky odebrat nedobrovolne dve desky od PARSEC pac mi denne chodej tak 3 maily s nabidkama nehoraznejch penez za ne i kdyz mam v profilu napsano ze tyto dve desky nejsou na prodej ani na vymenu
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    kdyz mi budes delat moje dizy, tak tech 40E dam. cekat rok na havaj nevydrzim stejne, ja sem rad ze jen tak tak ted vydrzim pockat 3 hodiny na pivko na letny :))) drobnej ot ja vim, ale venku je to fakt nadherne...
    NAILER
    NAILER --- ---
    za 40 € by mi jich stacilo prodat mesicne 20-30 a muzu se vykaslat na veskerou praci a muzu se dloubat v nose
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: ale vis ze to taky neni tak ruzovy... ja bych u tebe delal tricka nonstop... ale mas na to cas? nemas. takze je to stejne bad.
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: no me 40 € jako silenost prijde no, unikatni triko si udelam sam pro sebe a za dost mensi prachy ... (a to muze udelat kazdej, opravdu to neni drahy)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    LOPIK: myslim ze to vezi v tom, ze to proste neni tanecni.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: no neco dalsiho... no kdyz si vezmes treba warp - prevazne podle kteryho fanousci si upekli ten styl IDM - tak tam je strasne dulezita ta vizualni slozka. autechre, afx, plaid... i tech par IDM koncertu v CR byly vzdycky spojeny s projekci. kazdopadne myslim, ze jeste tesnejsi spojeni je u minimalu (vzhledem ke zpraseni tohodle nazvu tomu rikejme treba mikrominimal :])
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: mno googlil sem det.und. tak proto asi... protoze tam je to hodne hozeny do (ja tomu rikam trendy) designu. alespon tak sme tomu rikali pred lety na cs-ku v design foru :)

ad tricka. 40E mi neprijde jako silenost... imho obecne, tady se "priplaci" za unikatnost. malonakladovy veci. asi by nikdo nebyl rad, kdyby jeho tricko za "ojro" nosila pulka sidliste.
    NAILER
    NAILER --- ---
    tam k tomu hraje kero jo? no tak to je furt detroit underground :) a neco dalsiho?
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: jo fonty, ja to cetl jako fotky :) no hodne podobny mi prislo treba video k RJD2, ted si nevzpomenu k jakymu tracku, akorat to nebylo cernobily, ale bylo to takhle udelany z fotek :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    No u toho IDM je to jasný - tam Frohíkova definice intelektuálna platí, protože to vskutku poslouchá jen skupina "osvícených" :-)
    NAILER
    NAILER --- ---
    mne se treba libi tohle ... http://shop.die-gestalten.de/shop/images/upload/pfonts/876/1ca1588_106a06ed82e_-7e1e.jpg.tfr?width=692&height=350&maxSize=true

ale furt ten obraz samotnej mi nic vic nerekne, potrebuju veci vysvetlit :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    to je mozny, kdyz si uvedomis, ze zvuk clovek vnima treba trikrat ctyrikrat min intenzivne nez obraz, tak udelat neco, co na tebe zapusobi jako obraz je fakt hodne tezky ...

treba kdyby nekdo chtel delat nejaky intelektualni vune - to je proste blbost :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: mne slo hlavne o to video... nijak vic sem to nezkoumal. kazdopadne tam sou nadherny fonty... z toho fakt chciju
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    jeste vrtule bzbuzbzuzbzubzubzubuuuuuuuuuu :)

tak jako pausalne neplati nic. kazdopadne intelektualni... nevim co to znamena v ramci hudby. asi ze cloveku nikdo jinej nerozumi :)

NAILER
    NAILER --- ---
    jeste k tomu odkazu, zbezne jsem to prolit ... kramku, co prodavaj takovyhle veci (stylovy hadriky, designovy veci atp...) je u nas par (vicemene jen v praze), v zahranici rozhodne vic.... jenze ... podivas se na triko, za ktery chtej treba 40 eur, je to levnej matros, kterej u nas koupis za 80 Kc a na to nazehlis jeden dva dvoubarevny fleky (jeden jakoze napis NEUBAU BERLIN a druhej treba kontura semaforu) ... tim to cely konci. tohle "vyderacstvi na trickach" me dost odrazuje - a to vidim jenom do tricek ...

ne ze by to neubau berlin takhle delal, ale nevidim tam zadnou presnou hranici, designovy veci mam hodne rad, ale nekdy mi to prijde "je to tak drahy, protoze kontura semaforu ma hlubokej vyznam a vy to nechapete, tak platte"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam