• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    hm... to sou spis jen takovy dementni bookmarky ...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já už taky :-)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    uz sem vas tam narval
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    pridej :) ty ve mne vyprazdnili pending a nic tam nemam. o vikendu jim zas neco nahazim
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    jooo uz mam rank 20 :D .)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    jak to funguje? vzajemne se musi schvalit? vidis kdo si te pridal? vidi nekdo ze sis ho pridal?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Heh... discogs nám závedl přátele (v profilu...) tak kdopak si mě tam dáte? :-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jo jasne ,tak ja jim tam prihodim dalsi varku aby se nenudili ;)) resp jenom 5 kousku zatim limit
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    k tomu jeste muzes submitovat vic veci (tzn. v pendingu muzes mit vic kousku) + moderatori si muzou filtrovat podle rankingu (tzn. pokud mas vysokej, tak to lip odsejpa - teoreticky)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak uz mam rank 8 a muzu davat rate it ;)) plynou z toho jeste naky vyhody ?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    lol to sou dacani :) jim to odpoledne vyfotim normos no
    konecne se budu cejtit pak jak velkej kluk kdyz budu mit rank 10 :D
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    voni to s bleskem nemaj radi... pak to vypada jak snapshoty z juna a na to sou haklivousi ;)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no ty we byla to rychlovka , behem dvou hodin mi zamitly 14 image a jenom dva schvalili :)))))))
    to je rychtat , vsude blesk ,ale jako snazil sem se aby ten odraz toho blesku nebyl videt v tom prostredku no ,ale nekde na kraji a stejne mi to rejectly buzny :) tak to budu muset cvaknout znova ,nekde pod lampickou a bez blesku no
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    edity schvalujou relativne rychle... mi ted dost vyprazdnili pending frontu, takze o vikendu tam zas neco nasypu :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak uz mohutne pendinguju , sem douploadoval par obrazku tak sem zvedavej kolik let budu cekat :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    plati kdo driv prijde, ten driv mele... tzn. ho budou spis uhanet tak dlouho, ze to pofixuje nez se vezmou tvuj. kazdopadne pokud mas vic infa, tak po schvaleni muzes releasu editnout.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no tak,koukam ze uz je pozde ,uz to tam nekdo pridal a zatim to ma v pending no , a tak mi vyjede upozorneni ,ze jako jestli nechci vlozit duplikat .. ale rek bych ze to info io ty desce mam mnohem lepsi nez ten tipek co to ma v pending ,, tak ted nevim ,jestli to mam pres to submitnout nebo ne
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jo , to mam.. great dik .)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SMAZAK: pravdepodobne tam mas vic artistu... pak musis rict jak "spolu joinujou". Napr. "&"

Join Field

Anything that does not fit in the Credits field can be listed here. "vs.", "meets", "and", "&", "w/", "with", ... Most of the words or their abbreviations are accepted. The outstanding exception is "vs.", which complies to the Dictionary of Abbreviations (**).

Make sure the second artist is correctly credited. In many cases, a release is presented as Artist A vs. Artist B, yet the release itself contains tracks by Artist A remixed by Artist B. In that case, the remixer needs being credited as such, as that is their accurate role.

Note that in no case is "featuring" suitable for the Join Field, it belongs to Credits.

"Presents" should only be used as a joiner when it is a full collaboration between two unique artists. IE; Final Fantasy presents Tom Stevens

In cases where it's an artist presenting a vocalist, please credit the artist in the main field, and the vocalist in the credits section, unless the artist is listed as a producer on the record, in which case credit the vocalist as the main artist, and give producer credits to the artist.

vic na: http://help.discogs.com/wiki/SubmissionGuidelinesGeneralRules
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    dik , jeste mi to pise join field is empty ..coz nevim co znamena ,pac mam vsechno vyplneny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam