• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    myslim, ze lopik spis narazel na to, ze tehlech kompilacek vyslo par milionu... kazdopadne pokud tam mas scany (coz mas), tak to bude bez problemu.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: a jakej je rozdil v tom co zadavas za styl ?

jinak opraveno dik , jeste sem zjistil ze tam je jeden artist Round One (2) misto Round One ,ted uz by to snad melo bejt v pohode
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SMAZAK: a furt to nestaci... :)

"A6 Modern talking You can win if you want"

ma bejt

"A6 Modern Talking You Can Win If You Want"
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Si celkem věříš dávat takovouhle kompilačku...
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    aha tak to je trapny ,)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SMAZAK: uz v nazvu mas chybu, ne " International super hits " ale "International Super Hits"
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jeste mam pripraveno 13 releasu na pridani ,tak uvidime
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak sem zvedavej ,skusil sem zatim jenom jednu ,ale ty gadzove si urcite neco najdou :D
    http://www.discogs.com/release/899429
    JACKO
    JACKO --- ---
    FROHIKEY: dik ale ja myslel postovni adresu, nak se mi tam nezobrazuje ulice a popisny cislo baraku
    JACKO
    JACKO --- ---
    netusite nekdo jak upravit vlastni adresu (postovni)...nikde ji nemuzu najit
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    GRAMEC: jenom skoda ze to neni skrably na vinyl
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    a krome Real Acid Juice tam neni ani tohle http://www1.vltava.cz/store/GoodsDetail.asp?sCGoodsID=SE00697778 Peknych 86 Kc,- to si musim poridit :)
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    karamel je cukr, kterej se neuzdravi :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jojo o to mi jde ,) tak fajn , zejtra tam nasazim naky novy veci ,sem zvedavej kolik mi toho vratej nazpatek šulini ;)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SMAZAK: jak rika naila label/artist se vytvori po schvaleni releasy. klicova featura pouzivana pri pridavani releasy je prave to preview, kde si zkontrolujes zda linky vedou opravdu na spravny artisty (caso je tam pod jednim jmenem vic)
    NAILER
    NAILER --- ---
    zkus preview :) link z toho je automaticky, ale cti tu submission guide, tvuj Michael Jackson muze bejt vlastne Michael Jackson (2)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hele nic mi v tom nebrani ja ho tam pridam jde mi pak oto jestli az to submitnou se z toho artista v tom tracklistu stal hyperlink na jeho samotnyho jestli si rozumime , jeslti to udelaj ty modi sami , jde treba o to ze je tam povicero artistu se stejnym jmenem napr..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam