• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    MARWIN23
    MARWIN23 --- ---
    POHODAVOLE: z francie to trva nejdyl 14dni kdyz to neni letecky. z ostrovnich statu to jasne chodi driv pac to letecky poslat musi. a taky se ti muze stat ze ti nedorazi vubec coz je momentalne muj pripad..
    a jinak postacky sou uplny kravy!!jednou mi nechala desku na popelnici pred barakem a podruhy na hradbe kde si to vzal muj pes(ovcak) rostrhal kartonovej obal a tahal sem mu holou desku z huby!! sem ji dal takovou cocku ze uz mi ty desky radsi nechava na poste a uz unas ani nezvoni:))
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    POHODAVOLE: tak to netusim :)

jinak muj prvni contributed !! ! bouchnete sampana :D
    http://www.discogs.com/release/899429
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: Tak proc to davaj sousedce ktera to muze svihnout? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: Kdyz to slo z toho Svedska tak poslal v patek a v pondeli to tu bylo :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    POHODAVOLE: 8.3 jestli to poslal tak to rijde nekdy v tejdnu , me ted z rajchu to slo treba 7 pracovnich..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    POHODAVOLE: zalezi jak to kdo posle , me nikdy ale do bytu primo nic neprislo ,postak je linej a rovnou mi hodi do shcranky ze zasilka nesla dorucit kvuli nadmerny rozmerum a nazdar :)

POHODAVOLE: jasny ne :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: To si frajer :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s dobou posty z Francie? 7. bo 8.3. typek posilal placky a zatim nic. Co se standartne stava s deskama kdyz se ti nevejdou do schranky? Kdyz mi prisla zasilka ze Svedska tak je dala ta postacka my sousedce. To je normalni?
    Diky!
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jo posilal sem 50e v obalce :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Smazko
    OK hodim to tam
    S těma spolehlivejma prodejcema, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách, to možná neni až tak špatnej nápad.. :-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Lopezi
    chci na nastenku muj disko profil user/smazak2
    a vrele muzu doporucit prodejce buzzbox
    ma toho hodne ma prijemny ceny a levny postovny a dneska mi od nej prisli desky takze je spolehlivej :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    k ty lokalite mam fakt odpor - jednou sem tam hodinu bloudil a snazil se dojit do xt3 ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo, ale až tam zase budu v úterý někdy hrát :-)
    ABU
    ABU --- ---
    (mezi styxem a palmovkou)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    (LOPIK: to je na ty palmovce nekde co?)
    ABU
    ABU --- ---
    (sem byl v patek v noci/v sobotu rano prvne v tousteru..znamejch narozky mimojine..tyvee, docela dooost mazec.. spousta trendy mladeze, celkem vyjetost, ale frcelo jim to este v tech 4-5 co sem se tam stavil cestou z lbc:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Frohík. Máš u mně ty piva, koupím ti je někdy v Tousteru :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: no jo mas pravdu nak se mi to plete :D
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    POHODAVOLE: rank mas 0 , asi myslis rating :)
    ABU
    ABU --- ---
    LOL:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam