• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    btw mam jeste pridat naky new prodejce bo to staci?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: to je sila. Nam vyjde ve stredu ta deska tak sem zvedavej. Rikal si ze to vetsinou schvalujou jen podle toho co maj tak jim mam taky jednu poslat? :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Přidáno něco na nástěnku... jestli jste si nevšimli, tak na Discogsu poslední dobou celkem velký změny v systému submitování (hlavně teda schvalování) - moc jsem to neestudoval, ale mám pocit, že trochu omezili absolutní moc moderátorů při schvalování, ale taky vím, že mi tam čeká deska na submit už snad od srpna, takže žádný velký terno..
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    koukam, ze jeste nejsem v zahlavi. tak me tam taky pridejte plis.
    http://www.discogs.com/user/medan
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    budu brát od tohdle člověka, tak kdybyste někdo něco chtěl, pošta: http://www.discogs.com/seller/more_vinyl
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Takze tady naky new reference:

vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    čubky :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KUBLAJ: je tam stavka..
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    v anglii nejlepsi posta co znaam...dokonce tam i nekde na poste prodavaj pracky :)
    MARWIN23
    MARWIN23 --- ---
    KUBLAJ: z anglie to posilaj vcas. me a co sem cet a slysel tak nikdo nemel zatim problem..imho 14 dni uz je docela alarmujici. tejden este pockej.jestli nedorazi tak se ztratila bo se vratila odesilateli.pak se mu ozvy a jestli ho nebude mit tak zacni vymahat nejakej refund.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jeste tejden pockej
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Objednal jsem si z discogs několik desek. Ten prodávající (je z Anglie) mi psal, že je odeslal 21.9. což už je skoro 14 dní :( Někde jsem čet, že tam byla stávka pošťáků bo co (nevim co je na tom pravda a jestli to je tim). Poraďte jak postupovat pls?
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Mam sem hodit i kupujici? Ale to je imho zbytecny ale jestli chcete tak to sem svihnu :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Takze tady jsou slibene reference:
    iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: oka mrknu na to o pauze :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Určitě napiš - to se hodí
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak me napadlo ze uz sem taky nakoupil od hafo lidi tak nechcete taky reference?
    BILLY_STYX
    BILLY_STYX --- ---
    JACKO: take it easy )) i m,) i was serious, why not to make a czech compil ?
    JACKO
    JACKO --- ---
    BILLY_STYX: hehe take it easy...i meant i didnt understand what were you talking about :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam