• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    V tom případě to je větší smolek...
    NAILER
    NAILER --- ---
    tam mam zatim zhruba 20 prodanejch, to neni zadnej vetsi objem :(
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAILER: Tomu se člověk bohužel při větším objemu asi nevyhne... (pokud není extrémně opatrnej...)
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak mam prvni dve spatny zkusenosti, objednal jsem si dve ceda uz nekdy v rijnu nebo listopadu, jeste v prosinci komunikoval, ted uz ani to :( 20 € v trapu. a pak si nejakej spanel objednal jedno album, chtel jsem to mit z krku, tak po prislibu poslani penez jsem mu to poslal (s tim, ze ty penize teda dorazi...) nanestesti jsem mu jeste poslal jiny album. jednou dvakrat zareagoval a ted uz nic ... bych mu, kdyby poslal penize, poslal i to druhy album, postovny bylo drazsi nez cena desky, takze zpet bych to nechtel ...
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pending snad jsou prodávat, ne?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: a to ze maj malo moderatoru je jejich problem. Vydelavaj na tom tak to maj delat poradne :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    POHODAVOLE: jo vobcas se i prodavaj driff nez sou schvaleny.. jen je na pytel kdyz se pak nekdo znich nasere a rekne ze s mu to nelibi... ti pak treba hodej N-vote a je to... :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: to je sice super ale to muze mit kazdej. Kdo si koupi desku ktera neni aktivni? :D
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LION_DON: jasny chaapu .) myslim ze maj problem s malym poctem moderatoruu...u pending releasuu maj link "Help build the site - become a Discogs Moderator"
    Ale clovek musi mit urcite rank (nevim jak velkej)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    PSY8076: ale pending release to muze bejt i celkem dlouho... :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: whats up? dyk uz toe jako pending release :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LION_DON: to sou celkem zmrdi teda. Budu na to cekat takovou dobu a az se ta deska zacne prodavat tak z toho chtej jeste poplatky..
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    POHODAVOLE: na potvrzrni si musis holt pockat, ja mam 20 unmoderated releases uz asi tri mesice... nijak to neurychlis... vsechno zalezi na moderatorech..
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    BEDUAN: neblazni!! Superconductor 01 mam v shopu za 300kc, a ne za 15EUR + postovny jak na Discogsu :) Doufam ze si to uz nekoupil :))
    dej vedet..
    BILLY_STYX
    BILLY_STYX --- ---
    Discogs compil available on 2 x 12 inch limited to 100 copies

http://www.n9.fr/index.php?id=042

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: kde je najdu? :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    POHODAVOLE: Ne - zkus obeslat všechny ty moderátory :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nevite o nakym mailu na discogs kam jim muzu napsat jak to vypada s tim potvrzenim tech placek? :)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    thx!;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam