• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    MARWIN23: ja byvam v belgicku takze pre mna ano - transfery v ramci eurozony su bez bankovych poplatkov
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    POHODAVOLE:
    Tak jsem udělal objednávku u toho Frantíka, jsem zvědavej jak to bude s reakcí a poštou.
    MARWIN23
    MARWIN23 --- ---
    XENOBIOTICS: bank transfer je vyhodnej jo?!rekl bych ze nadmerne drahej! nevim jak ty ale ja mam u cs 220,- za poslani a 100,- za prijem..bez paypalu uz ani ranu:)
    EM303
    EM303 --- ---
    XENOBIOTICS: tomu rikam servis:)) z nemaecka autem az domu:DD
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    CHRPA: no s nemcami ja mam najlepsie skusenosti - vacsinou sami navrhnu discount , dosky su fakt vo vybornom stave (napisu G+ a kludne by mohli NM-)

radi pouzivaju bank transfer , co je pre mna vyhoda

a ten posledny dokonca doviezol dosky osobne autom :)))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    mě desky z usa většinou přídou do 3 dnů (a z novýho zélandu taky - platil jsem jí v pondělí a ve čtvrtek byla doma v kufru!) ..tomu řikám poštovní služby.. a ne ty rozlámaný drahý placky jen kvůli nějakýmu blbečkovi na letišti nebo na poštách,kde se všim mrdaj hlava nehlava,fragile nefragile,šmuci!!
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    XENOBIOTICS: nemyslim si,že se to dá takhle specifikovat.. já mám dobrý zkušenosti se sellerama ze všech možnejch států po světě.. s poštama je to bohužel horší..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    XENOBIOTICS: uvidime :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    nemam rad tuhle neschopnost, platit chtej predem tak to ma nak vypadat..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    M4Y4: no zas de o to jakou si dal postu, ja takhle kupoval kolegovy pres ebay naky veci z usa a posta trvala taky mesic, ale pravda je ze mi to napsal dopredu jak rychle to chci :)
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    treba kupovat od nemcov , ti su ako seller uplne najviac v pohode
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    POHODAVOLE: 20.12 z fr - to pride tak o tyzden

WTG
    WTG --- ---
    LOPIK: aj v anglandu mam pocit .)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    POHODAVOLE:
    Bohužel klasika - zewl prodávající.

Já zažívám krušné období s deskama z USA (sic koupeno přes eBay) desky víc jak měsíc po platbě stále nedorazily, prodejce nereaguje. Jenom doufám, že to ještě nějak dojde, jinak budu muset claimovat přes paypal a přijdu o 15liber (takže mi 25 zbyde :()
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak vcera konecne napsal ze to prej poslal a ze byl na dovoleny. Poslal mi dokonce nejaky link kde je videt ze to odeslo 20.12. z Francie tak by me zajimalo kde to takovou dobu hnije. Hlavne nechapu proc to odeslo az 20. kdyz sem mu to zaplatil 6.12. Lidi by to imho meli psat do infa ze sou na dovce..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Oni přes vánoce snad nějak stávkovali pošťáci někde v německu nebo co mám ten pocit..
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    čekám na 2 desky už skoro měsíc... jenže to zatim svaluju na vánoce (kolem vánoc a silvestra je frmol,pošty doručujou se zpožděnim atd..) ..každej den jdu do schránky jak feťák na schůzku s dealerem;), ale do dneška nic... typovi jsem psal,ale ten řikal,že to určitě poslal,abych zčeknul jeho feedback (a ten je naprosto v klidu) a navíc mi nabíd,ať si vyberu desku do 10 euro,že mi jí za to zpoždění pošle gratis.. někdy v říjnu/listopadu jsem taky čekal na desku měsíc (votravoval jsem ho,že je to divný,že desky chodí tak do tejdne,no a asi za 2 dny,co jsem mu psal,dorazila)... suma sumárum.. jsem z toho sice nervózní,ale nějakej čas tomu eště dám... jj,někdy je to vo nervy!!!;)
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    tak mu napis este tak ze wtf / ze ci mu nemas prist rozbit drzku :) nacionalistovi bretonskemu :))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    btw naposledy odepsal kolik mam zaplatiti..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    XENOBIOTICS: placeno 6.12. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam