• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Rad bych se pochlubil ze konecne prisly ty desky :)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    budu brat 8 kousku od usera Thumper303...tak behem tydne...kdyby nekdo neco chtel tak posta neasi
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    nechce nekdo neco od tohodle sellera? http://www.discogs.com/sell/list?seller=evolvingrecords.com
    budu od nej neco braat...byla by lepsi posta, dyztak posta :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Hezký číslo :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak se to seklo nekde na poste, ale posta mi nechce vydat zadny info ze pry to muze rict jen odesilateli a tomu kdyz napisu tak pise ze s nim nekomunikujou..
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    jj a libra 36 parada :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    jasne, klesajici euro a dolar, to je parada :)
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    EM303: 2012 - 2013 mozno / no uzival by som si zatial radsej silnejucej koruny :)) tie bank transfery su fakt jedna z mala vyhod eura
    EM303
    EM303 --- ---
    XENOBIOTICS: kua a my do ni vstoupime az nekdy 2020:(
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    MARWIN23: ja byvam v belgicku takze pre mna ano - transfery v ramci eurozony su bez bankovych poplatkov
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    POHODAVOLE:
    Tak jsem udělal objednávku u toho Frantíka, jsem zvědavej jak to bude s reakcí a poštou.
    MARWIN23
    MARWIN23 --- ---
    XENOBIOTICS: bank transfer je vyhodnej jo?!rekl bych ze nadmerne drahej! nevim jak ty ale ja mam u cs 220,- za poslani a 100,- za prijem..bez paypalu uz ani ranu:)
    EM303
    EM303 --- ---
    XENOBIOTICS: tomu rikam servis:)) z nemaecka autem az domu:DD
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    CHRPA: no s nemcami ja mam najlepsie skusenosti - vacsinou sami navrhnu discount , dosky su fakt vo vybornom stave (napisu G+ a kludne by mohli NM-)

radi pouzivaju bank transfer , co je pre mna vyhoda

a ten posledny dokonca doviezol dosky osobne autom :)))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    mě desky z usa většinou přídou do 3 dnů (a z novýho zélandu taky - platil jsem jí v pondělí a ve čtvrtek byla doma v kufru!) ..tomu řikám poštovní služby.. a ne ty rozlámaný drahý placky jen kvůli nějakýmu blbečkovi na letišti nebo na poštách,kde se všim mrdaj hlava nehlava,fragile nefragile,šmuci!!
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    XENOBIOTICS: nemyslim si,že se to dá takhle specifikovat.. já mám dobrý zkušenosti se sellerama ze všech možnejch států po světě.. s poštama je to bohužel horší..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    XENOBIOTICS: uvidime :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    nemam rad tuhle neschopnost, platit chtej predem tak to ma nak vypadat..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    M4Y4: no zas de o to jakou si dal postu, ja takhle kupoval kolegovy pres ebay naky veci z usa a posta trvala taky mesic, ale pravda je ze mi to napsal dopredu jak rychle to chci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam