• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    WTG
    WTG --- ---
    SMAZAK: urcite dodaj casem .)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hajzli mi nenchavaj vubec feedbacky a pritom je vzdycky jeste upozornim ze desky dosli ok a pls leave feedback.. :(

nicmenne muzu doporucit
    http://www.discogs.com/user/soundwaves
    http://www.discogs.com/user/a.t.e-records

oba rychly , levny
    TRACIDK
    TRACIDK --- ---
    Shánim Dave the Drumer A.compactor AA.up the flash BoscaLand 025 ...diks
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Nové placky

SOLID Records
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    The_A-Jay muze na nastenku , kvalitni a hodne rychlej , slusny ceny ,ale uz sem vsechno dobry vykoupil :))) nicmenne v patek odpoledne sem objednal a v utery rano to bylo na poste
    NATEP
    NATEP --- ---
    LUKOR: zkrátka když mi jednou týpek posílal kupu desek, tak po něm na poště chtěli 35 liber, protože to mělo víc jak 2 kg... a když to pak rozdělil, tak poštovný dohromady vyšlo na 15 liber.... víc nevím :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no nevim v kolik to prijde balikach nicmenne uz napsal kolik chce za postovny a vychazi to ,tak to snad bude fer
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    to je naka blbost ne.. nevidim jedinej duvod proc to rozdelovat na vic baliku
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no me je to celkem jedno at to posle klidne v deseti balikach , hlavne at mi to bere jako jednu objednavku a ne abych na kazdym baliku platil tu prvni desku 3,5libry za postu.. vis jak to myslim ne ?
    NATEP
    NATEP --- ---
    SMAZAK: no tak poštovný se holt odvíjí od váhy... tu doma asi nemá, tak s tím běhá na poštu :)
    A už mám taky tu zkušenost, že mi to týpek rozděloval na dva... zdá se, že u anglické (možná je to tak obecně všude, nevim... ) pošty se nevyplatí posílat příliš těžký balíky, takže je výhodnější to od určité váhy rozdělit.....
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hmm , divny :) zajimavy, ze ma takovej problem poslat 6 desek s jeho feedbackem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Že to zváží na poště a řekne ti kolik bude stát poštovný a že je možný, že to bude muset rozdělit do dvou balíkuů.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    heledte co tim tipek myslel , ted sem si obejdnal desky a pise mi tohle

Hi Jan,

Thanks for your business

I will have to get this lost weighed in the post office for you and will get back to you on cost of Postage. I may have to split the order into two packages for you.

Will get back to ASAP.

Cheers

Ash

jako pochopil sem z toho akorat , ze mi tu objednavku rozdeli do dvou baliku .. a mam jeste cekat na konecnou cenu ? nebo mi neco uniklo ?
    PAKOMAX
    PAKOMAX --- ---
    nebudete nekdo brat neco na discogsu od axeaxeaxe?? bych se prizivil - posta, thx
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    HKS: vubec. Proavajici ti da mail na kterej to mas poslat a ty v paypalu zadas tu platbu
    HKS
    HKS --- ---
    POHODAVOLE: tak sem se s tim konecne popral a ted kdyz si neco objednam tak by me to melo hodit automatycky na paypal, kde to uz jenom potvrdim??
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HKS: zakladem je registrace - vlozeni platebni karty - z uctu se ti odecte asi 50,- a pricte na paypal - mrknes na vypis a bues tam mit napsany 4 cislo kterymi tu kartu potvrdis a ses validni :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HKS: hele je tady klub paypal tak tam mrkni bue tam urco nekde v zahlavi link jak na to tak kdyz nebues neco vedet tak se hlavne neptej tam jelikoz sou tam lidi celkem protivny tak napis sem a dame to nak dohromady :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam