• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    NAILER
    NAILER --- ---
    SOLDIK: cpost.cz. jinak ja tam mam
    Shipping fees for most EU countries are:
    6 € for 1x12"
    9 € for 2x12"
    13 € for 3x12-5x12" (the weight limit is 2 kg)
    (including insurance up to 30 €)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    nema tady nekdo vypracovany list s postovnym do evropy, usa atd?

nechce se mi lozit na postu a tahat rozumy z pani za oknykem :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    CHRPA: no myslim si ze to maj prehledny jak nejlip to de :) typkovu objednavku bys mel mit v marketplace -> my orders a tam mu davas i feeback...s tim ze kdyz sem dal archive a pak un-archive u jedny objednavky kde sem jeste nedal kupujicimu feedback, tak mi tam ta moznost dani feedbacku furt zustala...tak nevim co si s tim proved :)

contactovat discogs s problemem se da tady..>> http://www.discogs.com/support
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHRPA: no tak to bues muset hledat, uz taky nevim ale zkusil bych treba ten mail z kteryho chodi vyuctovani za prodany desky.. :)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    POHODAVOLE: no maj to dost nepřehledný.. nevíš mail,na kterym se na to optat?? ..furt někam klikam v "help",ale nemůžu se proklikat někam,kde bych se moh optata a poslat jim mail:/ ..se z toho poseru z těch helpdesků! ..to samý,jak dovolat se mobilem operátorovi!:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHRPA: to netusim ale staci jim poslat maila a oni ti to daj do puvodniho stavu, uz nekolikrat bylo potreba zmenit feedback..
    WTG
    WTG --- ---
    myslim ze jo .)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    taxem jí nakonec našel zde: Marketplace / Manage Inventory ..ale nenabízí mi to odkaz na "leave feedback".. když jsem v "my orders" dal refresh all orders,vrátila se mi tam zpátky ale s udkazem "un-archive" ..když na to kliknu,změní se to jen na "archive" a tim to hasne... tže jsem zřejmě propásnul možnost dát feedback,jestli to dobře chápu...
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    pls potřebuju radu.. týpek na discogs ode mě koupil desku,já jsem nějakym způsobem kliknul na tu objednávku a teď mu nemůžu dát feedback,páč nevim,kde je??:) ..myslim,že jsem omylem kliknul na něco jako zálohovat,ale čert ví... nevíte někdo,kde bych to moh dohledat?? ..páč onn mi už feedback dal a mě je blbý mu napsat,že nevim,kde mam jeho order,abych moh udělat to samý.. dík ..inu,jelita eště nevymřely!!;)
    NAILER
    NAILER --- ---
    i rating mam dobrej, 29+, jeden negativni od nejakyho kokotskyho spanela, kterej neumel napsat ani slovo anglicky :D
    fakt nevim ... http://www.discogs.com/seller/nailer

asi fakt vybrali, co potrebovali
    NAILER
    NAILER --- ---
    nene, zadny poplatky nezrusili. zrusili jenom "premium" accounty, ktery stejne s prodejem nemaj nic spolecnyho. no asi zacnu lidem, co maj moje prodeje ve wishlistu, posilat nabidky... jediny, co me napada, je postovny, ktery mam cca o 1-2 € vyssi, diky cesky poste :-/
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Oni taky nějak zrušili poplatky za prodej nebo co a navalilo se tam údajně dost dalších lidí co prodávaj - větší konkurence... Další věc je ta, že ze začátku co se to otevřelo si lidi doplňovali sbírky deskama co nemohli předtím sehnat a teď už všichni co chtěli maj a další může bejt prostě smůla...
    NAILER
    NAILER --- ---
    jeste zkontroluju, jestli u tech polozek byly za posledni mesic realizovany nejaky prodeje ...
    NAILER
    NAILER --- ---
    POHODAVOLE: ted uz moc ne ... hmm no mozna to je pravda, nicmene furt prodavam hromadu veci, kde je treba pomer wishlistu / nabizenych kusu treba vic jak 3:1
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NAILER: to asi ne, a jak casto tam pridavas desky? muze to bejt i tim ze vsechny pecky uz sou pryc a zbyly jen mene znamy veci..
    NAILER
    NAILER --- ---
    POHODAVOLE: no ceny nechavam v eurech stejny, takze v tom by problem bejt nemel, ne?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NAILER: ja bych rek ze je to hodnotou eura, clovek to ted musi dat za vic nez predtim..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    http://www.discogs.com/help/forums/board/262

Tady je bejvalej "Marketplace" board, možná tam se něco dovíš..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    http://www.discogs.com/groups/topic/161016

Tady něco řešej, ale že by si nějak moc lidi stěžovali na špatný prodeje jsem si ve fórech co sleduju nevšimnul..

Fóra poslední dobou ale dost překopali a je to dost o náhodě co tam člověk najde - nedá se tim prakticky vůbec brouzdat..
    NAILER
    NAILER --- ---
    prodavate nekdo pres discogs? zda se mi to, nebo sly prodeje v poslednich mesicich hodne dolu? kdyz jsem zacal pred dvema rokama prodavat, tak to byla treba jedna dve objednavky tydne, ted uz nekolik mesicu nic, nemate tip, cim by to mohlo byt? cenu se snazim obcas kontrolovat a drzet na nejznizsi castce z nabizenych, aby mi to mizelo ...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    http://www.discogs.com/sell/list?seller=dansauk

Tenhle týpek má dobře vyřešený ukázky u desek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam