• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    asi sem slepej, ale kde si nastavim aby se mi ukladala odeslana posta do sent ? na necem jsem se domlouval, ale zapomnel jsem jakou jsem odeslal castku :/
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: a jo...tak to je dobra ironie ;-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějak jim to blbne - teď jsem koukal že mi to dělá taky.. Nezalogovanej si to ale prohlídneš
    ASYD
    ASYD --- ---
    nevim co delam spatne, ale nejak mi hapruje 'My Collection' stranka...
    ze vsech kategorii co sem mel nastaveno mi zbyly pouze 'All' a 'Uncategorized'
    ale HLAVNE se mi nezobrazuji vubec zadne polozky!!!
    nevim o zadnem 'filtru' ktery by mi moje itemy odclonil... navic vidim 'strankovani', ktere snad odpovida poctu desek, ale kazda stranka obsahuje presne 0 itemu :(((
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1166

Zajímavej článek o discogsu - je tam i pár čísel, jako že se za něj přes poslední rok prodalo 1 200 000 desek..
    WTG
    WTG --- ---
    http://www.discogs.com/user/Marco_72

super rychlost,desky jak novy ! ,-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Seller: SoundsUnlimited - taky muzu doporucit , desky za 4 dny doma vsechno mint condition
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: mrknu na to :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    rexrecords - vrele doporucuju , super ceny a postovny , velky vyber vseho moznyho a desky byli za tri dny doma
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Projel jsem submissions místních lidí na nástěnce a napsal jsem tam někomu pár poznámek (hlavně teda pohodavole ;-)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    NIGHTPHUNK: no rek bych ze jim to da min prace nez ten balik odeslat zpatky do zahranici
    NIGHTPHUNK
    NIGHTPHUNK --- ---
    POHODAVOLE: no ja to mel taky v poho.. az ted mi to tu nejak bojkotuje..
    mozna lepsi to posilat na postu, kterou mam 2 bloky od baraku, nez k rodicum:)
    LOPIK: cemu je dobry to cislo? se mi moc nezda, ze by byly postaci tak ochotny a jeste mi volali..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NIGHTPHUNK: jestli chces tak dej vedet a muzes to posalt k my babicce ta to ma uz dlouho zmakly :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Moc toho nenaděláš - jedině tam chodit nebo volat, jestli ti něco nepřišlo, případně pokud máš opravdu nějakou malou schránku nebo línou pošťačku, tak si to nech poslat přímo na poštu - poste restante a pak se choď ptát. Taky mu napiš ať napíše tvůj telefon zvenčí na balík.
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    NIGHTPHUNK: mas moznost si to poslat treba k rodicum ?
    NIGHTPHUNK
    NIGHTPHUNK --- ---
    zdravim, mam takovej problem... ted mi psal typek, ze se mu vratili desky co jsem chtel. posilal to obyc(nedoporucene), jak to resite v takovymhle pripade? mam celkem pocit, ze me podelala postacka. uz jednou mi nedala oznameni do schranky a prisla az opakovana vyzva k vyzvednuti.. da se neco delat s ceskou postou?
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    nevíte někdo,jestli na discogs zjistim,jestli si user,kterýmu jsem poslal zprávu,si tu zprávu už přečet?? ..nebo,kdy byl naposledy online?
    vadí mi,že když dotyčný nereaguje na moje zprávy,tak já nevim,jestli už si zprávu přečet a prostě nereaguje nebo jestli nebyl online a zprávu si nepřečet..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Sha, Ben a OUR myslím teď právě zrušili..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam