• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CHRPA: V historii tam nic nevím a naskočilo to tam celkem rychle..

Schválně zkusím přidat nějakou nesmyslnou desku, co tam není a nahraju video zároveň co to udělá..
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    LOPIK: to se obávám,že takhle to nefunguje.. to video k releasu nejspíš za tebe přidal někdo jinej;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já mám ten pocit, že si to ty videa přidává automaticky podle popisu na youtube (podle linku na release) - aspoň teda podle toho, že se video co jsem dal na youtube automaticky přiřadilo k desce na discogsu (tohle to bylo - http://www.discogs.com/ORM-Kamelie-Tropic/release/1138942 )
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    když přidám k releasu video z youtube a později chci přidat další,tak se tam nepřidaj (a navíc se mi ani neodstraní to,co jsem tam dal,když ho chci odstranit:)
    nevíte někdo,co je to za blbost?
    dřív to normálně šlo,pak chvíli přidávat videa nešlo a teď to dělá takovýhle nesmysly..
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    knir :]
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    jo aha... jasne, mi nedoslo ze konverzace k objednvace je jakoby "posta v poste" a tam to bude...
    dik .)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    BANANABOY: do sent by se mela ukladat automaticky myslim ) , nemas to v konverzaci v objednavkach ?
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    asi sem slepej, ale kde si nastavim aby se mi ukladala odeslana posta do sent ? na necem jsem se domlouval, ale zapomnel jsem jakou jsem odeslal castku :/
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: a jo...tak to je dobra ironie ;-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějak jim to blbne - teď jsem koukal že mi to dělá taky.. Nezalogovanej si to ale prohlídneš
    ASYD
    ASYD --- ---
    nevim co delam spatne, ale nejak mi hapruje 'My Collection' stranka...
    ze vsech kategorii co sem mel nastaveno mi zbyly pouze 'All' a 'Uncategorized'
    ale HLAVNE se mi nezobrazuji vubec zadne polozky!!!
    nevim o zadnem 'filtru' ktery by mi moje itemy odclonil... navic vidim 'strankovani', ktere snad odpovida poctu desek, ale kazda stranka obsahuje presne 0 itemu :(((
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1166

Zajímavej článek o discogsu - je tam i pár čísel, jako že se za něj přes poslední rok prodalo 1 200 000 desek..
    WTG
    WTG --- ---
    http://www.discogs.com/user/Marco_72

super rychlost,desky jak novy ! ,-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Seller: SoundsUnlimited - taky muzu doporucit , desky za 4 dny doma vsechno mint condition
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: mrknu na to :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    rexrecords - vrele doporucuju , super ceny a postovny , velky vyber vseho moznyho a desky byli za tri dny doma
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Projel jsem submissions místních lidí na nástěnce a napsal jsem tam někomu pár poznámek (hlavně teda pohodavole ;-)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    NIGHTPHUNK: no rek bych ze jim to da min prace nez ten balik odeslat zpatky do zahranici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam