• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    GOLDSTAR: buď v klidu,mě se už párkrát stalo,že přišly za měsíc nebo za 6 tejdnů (bůhví kde to tam kdo mrsknul do skladu na poště a v tom bordelu si toho pár tejdnů nevšimli).. neboj,co nevidět určitě dorazí..
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    SMAZAK:myslím že je v pohodě nechci plašit.ale s tím clem bych to takhle viděl.vždy mi z anglie došli do 5 dnů a teď je to dnů 14:-(
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Česká pošta teď nestíhá - všichni plašej kvůli tomu clu, tak bych viděl zádrhel tam..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    od jakyho sellera
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    Čekám již 14 dní na desky z Anglie
    Má někdo podobný problém?
    ASYD
    ASYD --- ---
    M4Y4:
    LOPIK: dik... reknu kamosce at desky prebali z originalnich zasilek do jedne 'anonymni' a cenu a obsah at klidne deklaruje (krome toho bude v baliku este hromada obnoseneho obleceni zanedbatelne hodnoty)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    ASYD:
    LOPIK: To co zajímá celníky je obsah (tj. hodnota) zásilky. Ze zákona jsou US prodejci povinni uvádět hodnotu zásilky na dokladu k proclení (většinou samolepka na zásilce) a dle toho se odvíjí počítání cla. Pokud to stihne poslat do dubna, tak se ještě vlezeš do té vyšší tolerance.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nemam pay-pall :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Byl by mi nekdo ochoten objednat neco od jednopho prodavajiciho z discogs? kdyztak posta - dik moc
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Na desky je asi deset procent jestli se nepletu, teď se mi to nechce moc hledat.. Problém je spíš DPH, který ti můžou chtít naúčtovat..
    Osobně bych to poslal v nějakým obyčejným balíku, ať je jasně vidět, že ti to posílá ona a ne nějaká firma a kdyby se v tom chtěli vrtat, tak jim říct, že to jsou tvoje desky, co se ti třeba nevešli do letadla a teď si je jen necháváš poslat zpátky domů a v nejhorším jim ukázat nějakej starej paragon s deskama odkudkoliv, kde to nebude rozepsaný, s tím že si to koupil tady..
    ASYD
    ASYD --- ---
    to zvyseni cla jeste neni v platnosti, ze ne?

jaka je v soucasnosti cena na procleni pro prichozi baliky ze zahranici?

kamoska mi ma posilat z USA asi 12 placek, co jsem k ni nechal posilat od US prodejcu a ted domlouvame ze mi je posle najednou v jedne zasilce...
    myslite ze by me za to mistni nacickove na celnici popotahovali?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: ja bych rek krom toho nic :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    heja heja, tak jsem dostal pres paypal prvni penize za prodanou desku.
    Nicmene typek celou objednavku uzavrel pres postu, nikoliv regulerne pres discogs system. Ma to nejaky +- krome toho ze ja nedostanu pripadne feedback a toho ze z ty prodany desky nebude mit discogs prachy ? V prodavani jsem totalni novacek.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    dalsi user co neplati a ma jen spoustu vymluv, nedoporucuji s nim obchodovat
    hughesv
    http://www.discogs.com/user/hughesv
    WTG
    WTG --- ---
    tesco88

K.A.P.

dd1

Marco_72

Bezproblemovy prodejci ... muzu jen doporucit
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    SOLDIK: classic scam , reg paypal vzdycky posila ... "Dear [jmeno]"
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SOLDIK: CHtěj z tebe vyloudit heslo k Paypallu - hlavně se nehlaš na paypall přes ten odkaz..
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PayPal users:

prisel mi podivny email, v kterem se pise

Dear PayPal customer,

We recently noticed one or more attempts to log in to your PayPal account, from a foreign IP address. If you recently accessed your service while traveling, the unusual log in attempts may have been initiated by you.

However, if you are the rightful holder of the account, please confirm your information.

If this is not completed by December 18, we will be forced to suspend your account indefinitely, as it November have been used for fraudulent purposes. We thank you for your cooperation in this problem.

Click here to update your PayPal account information

projistotu NEKLIKAT!!!!!

http://didnews.com/components/com_mailto/views/sent/paypal.com/cgi-bin/update/index.php?cmd=_login-run&dispatch=https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d9384d85353843a619606282818e091d07ab52de498d1c0e942c10d73ae5e8b367ab52de498d1c0e942c10d73ae5e8b36

jen se chci ujistit, ze se nejedna o utok hekru, jak bylo avizovano s denim kolem WikiLeaks

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tohle je zajímavý:
    http://www.discogs.com/mycollection?layout=stats&sort=max,desc&page=1

Srovná vám to desky podle tý co se za nejvíc prodává a navíc spočte za kolik toho asi tak máte doma..
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ldrift - Discogs Marketplace
    http://www.discogs.com/seller/ldrift

sprosty, neprijemny seller, snazi se natahnout na postovnem, nedoporuciji s nim obchodovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam